Items filtered by date: Wednesday, 28 November 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Wednesday, 28 November 2018

 

COMERȚUL ONLINE, O OPORTUNITATE DE BUSINESS

Invitati: 

Ionut Eusebio Costin, director de vânzări

Ciprian Alexa, director de dezvoltare

Ionuț Șendrea, director de promovare 

Published in Investim în Iaşi

DEZBATEREA ZILEI - DE 1 DECEMBRIE JANDARMII SUNT ALĂTURI DE NOI!

Invitat: colonel dr. Mircea TULICĂ - Inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași

Published in Dezbaterea zilei
Wednesday, 28 November 2018 18:56

Cotnari alaturi de campioni!

Campionii sustin campioni! Firma Cotnari si-a creat deja o traditie din sustinerea sportivilor importanti pentru a obtine rezultatele cele mai bune. Cel mai nou sportiv intrat in familia Cotnari este jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu, numarul 24 WTA. Colaborarea dintre firma Cotnari si sportiva a inceput in luna iunie a acestui an si se anunta a fi una de lunga durata.

 

 

Published in Eveniment

Moment solemn la Primaria Iasi.Consilierii locali, intruniti in sedinta extraordinara, au adoptat o rezolutie unionista, intrucat pe 28 noiembrie s-au implinit 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu Regatul Romaniei.Cu acest prilej, municipalitatea a oferit medalii de onoare unor personalitati ale Iasului care s-au implicat prin proiecte deosebite in Programul Centenar.

Published in ȘTIRI VIDEO

Si reprezentantii Bisericii au marcat implinirea, pe 28 noiembrie, a 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu Regatul Romaniei.Slujba speciala a fost oficiata de Inalt Prea Sfintitul Teofan, Mitropolitul Modovei si Bucovinei, in prezenta a sute de credinciosi.Iar la ora 12, clopotele Mitropoliei au rasunat indelung, marcand scurgerea unui secol de cand Bucovina devenea parte a Romaniei mari.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Au imbracat portul national. Vorbim despre copiii de la Gradinita Hecuba care au pregatit un program traditional romanesc in ceas de sarbatoare. Pentru a marca anul Centenar, micutii au recitat poezii si au cantat pe scena de la Cercul Militar.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

La 24 ianuarie 1859 avea loc Mica Unire! Marea Unire din 1918 a reprezentat un proces de reintregire nationala care a inceput la 27 martie cu Basarabia a continuat cu Bucovina (28 noiembrie) si s-a incheiat la 1 decembrie cu Transilvania, Banat, Crisana si Maramures.

Published in ȘTIRI VIDEO

Campania Oameni pentru Iasi, demarata de Iasi TV Life in saptamana Centenarului continua. Astazi, prezentam doua personalitati care au schimbat fata Iasului. Oltita Cintec este directorul artistic al Teatrului pentru Copii "Luceafarul". La randul ei, Georgiana Vieru este reprezentant al Fundatiei Bethany.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 29 noiembrie, in bisericile ortodoxe este praznuit Sfantul Mucenic Filumen. Tot pe 29 noiembrie, romano-catolicii il venereaza pe Sfantul Saturnin.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Zeci de antreprenori, uniti pentru dezvoltarea Moldovei.Avand titlul "Cum conectam Moldova la dezvoltarea pe termen lung", patroni de firme din diverse domenii s-au intrunit la Iasi la o conferinta organizata de Asociatia Romanian Business Ledears.Cu aceasta ocazie, a fost lansata si filiala locala a asociatiei.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« November 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30