Items filtered by date: Friday, 23 November 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 23 November 2018

 

POLITICA LA IAȘI - CĂTRE "ALTERNATIVA DREAPTĂ"

Invitat: Traian RÂNJA - lider FORȚA MOLDOVA

Published in Politica la Iaşi

LUMINA ORTODOXIEI - VIAȚA CEA ADEVĂRATĂ, VIAȚA DUHOVNICEASCĂ

P01

P02

Published in Lumina Ortodoxiei

DEZBATEREA ZILEI - CE NE ADUCE PREȘEDINȚIA UE?

Invitat: Traian DOBRE - președintele A.I.P.M.M. Iași

 

Published in Dezbaterea zilei

DEZBATEREA ZILEI - REMANIERE GUVERNAMENTALĂ SAU GUVERN NOU?

Invitat: Petru Movilă, deputat PMP

 

Published in Dezbaterea zilei

Inspectie la bazele de iarna. Seful judetului si cei de la drumurile judetene au facut un contol pentru a vedea cum sunt pregatite pentru sezonul de dezapezire bazele de iarna din judetul Iasi. Oficialii spun ca anul acesta sunt mai multe unitati pentru interventii, iar pentru a face fata pe drumurile judetene cu prioritate, au fost create trei puncte de sprijin pentru bazele de iarna existente.  

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Investitorul imobiliar Lucian Ailenei si-a primit sentinta intr-un dosar in care era acuzat de teapa cu terenuri. Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe Ailenei la 7 luni de inchisoare cu suspendare pentru savârsirea instigarii la infractiunea de fals material în înscrisuri oficiale. Alaturi de el, din dosar au mai facut parte notarul Doina Maximovici, investitorul imobiliar Mihai Petrisor, dar si alti functionari de la Oficiul de Cadastru.

 

 

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Alerta la o importanta institutie din oras!Palatul de Justitie din Iasi a fost impanzit de jandarmi dupa un incident care a avut loc intr-o sala de judecata. Din fericire, totul a fost un scenariu bine pus la punct in cadrul unui exercitiu de interventie la care au luat parte echipaje din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Iasi impreuna cu Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, ISU si Penitenciarul Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO

In anul 1947, Comisia de armistitiu a ordonat distrugerea monumentului din Iasi ce simboliza revenirea la Patria Mama a provinciilor romanesti Basarabia, Transilvania si Bucovina. Acesta a fost donat municipalitatii de catre principesa Olga Sturdza. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Monumentul Unirii.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei!Pe 24 noiembrie, in bisericile ortodoxe este pomenit Sfantul Clement. Romano-catolicii ii venereaza pe sfintii martiri din Vietnam.

Published in ȘTIRI VIDEO

Stop violentei impotriva femeilor! Este ultima campanie lansata de Inspectoratul Judetean de Politie. Statisticile sunt extrem de ingrijoratoare. Una din trei femei a fost supusa unei forme de violenta in familie iar 35 % dintre femeile din toata lumea au fost victime ale violentei fizice sau sexuale. Potrivit expertilor aceasta forma de dezumanizare omoara mai mult femei decat o fac accidentele rutiere. In Romania unele studii arata ca pana la 70 la suta din femei au fost supuse violentei fizice sau sexuale.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« November 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30