Items filtered by date: Monday, 19 November 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Monday, 19 November 2018
Monday, 19 November 2018 19:07

CONTRAATAC - SĂ SE FACĂ LUMINĂ!

 

CONTRAATAC  - SĂ SE FACĂ LUMINĂ!

 

 

 

 

 

 

 

 

Published in Contraatac
Monday, 19 November 2018 19:05

RURALIS - CIUREA ÎN PRAG DE CENTENAR

 

Published in RURALIS
Monday, 19 November 2018 19:02

DEZBATEREA ZILEI - IARNA PE ULIȚĂ

 

DEZBATEREA ZILEI - IARNA PE ULIȚĂ

Invitat:Gabriel HARABAGIU - viceprimar Iași

Published in Dezbaterea zilei

Circulatie impovarata de prima zapada! Chiar daca suntem in noiembrie, iarna a ajuns mai devreme la Iasi. Drumurile judetene si municipale s-au acoperite de un strat consistent de zapada. Municipalitatea a intervenit din primele ore ale diminetii, fiind imprastiat material antiderapant. Cu toate acestea s-a circulat in conditii de iarna in Iasi. Autoritatile anunta ca sunt pregatite pentru noul sezon de iarna si pentru primul cod galben de ninsori din acest an.

 

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Coada de zeci de masini la vulcanizare! Circulatia complicata pe drumurile municipale a fost cauzata si de cei care au uita sa-si monteze cauciucurile de iarna. Multi soferi din Iasi au fost suprinsi de vreme, fiind nepregatiti pentru circulatia in conditii de iarna. La primele ore ale diminetii cozile la vulcanizarile din oras era uriase. Soferii au stat si trei ore pentru a-si monta cauciucurile de iarna.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Se pregatesc pentru ce este mai rau! Cadre militare, doctori, angajati ISU si ofiteri din serviciile speciale au particpat la un amplu exercitiu ce a avut loc pe Aeroportul International Iasi. Scopul acestuia a fost cel de a testa viteza de reactie atat a personalului de trafic aerian, a medicilor, pompierilor cat si a militarilor in cazul unui atentat cu bomba.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 19 November 2018 18:11

Trei ani de HIRAETH, în festival ieșean

Trupa ieșeană de melodic death metal, Hiraeth, a sărbătorit trei ani de acivitate printr-un super concert în cadrul festivalului Rock'N'Iasi 2018 indoor edition. Fanii au venit în număr mare la Casa de Cultură a Studenților și au avut parte, ca de obicei, de un show plin de energie. Am inclus în materialul filmat fragmente din concert, dar și un interviu cu cei șase tineri talentați și pasionați de muzica lor.


 

Published in ȘTIRI VIDEO

Încă de când a rămas însărcinată, actrița este extrem de fericită și abia așteaptă să-și strângă în brațe bebelușul. Recent, aceasta a împărtășit și cu admiratorii săi virtuali o serie de fotografii emoționante, cu burtica la vedere, în continuarea cărora a scris și un mesaj destinat celui de-al treilea membru al familiei.

Published in Showbiz

Un poliţist în vârstă de 38 de ani, de la Postul de Poliţie Bosanci, judeţul Suceava, a fost sancţionat luni după-amiază, după ce, din cauza vitezei pe un drum acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul autospecialei de poliţie şi a ajuns în şanţ

Published in Suceava

O adolescentă în vârstă de 14 ani a ajuns luni la spital, după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni din Bârlad, judeţul Vaslui, de o maşină condusă de un militar.

Published in Vaslui
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« November 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30