Items filtered by date: Thursday, 01 November 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 01 November 2018

Uniti vor sa invinga! Spiritul de luptatori pe care elevii lui Flavius Stoican l-au aratat in meciul de marti, din Cupa Romaniei, a dat incredere atat in interiorul gruparii din dealul Copoului cat si in randul suporterilor. Politehnica Iasi mai are de dat saptamana aceasta un test important, vineri atunci cand  in debutul returului de campionat vor primi la Iasi vizita celor de la CSU Craiova. Partida urmeaza sa aiba fluierul de start la ora 21.00.

Published in ȘTIRI VIDEO

Un proiect care ne duce in perioada Primului Razboi Mondial. Timp de 3 zile, expozitia de fotografie ACSINTE.100 a fost deschisa publicului în incinta Galeriilor de Arta Dana. Cei care iubiesc istoria au putut sa afle, cu ajutorul fotografiilor, cum era viata pe front in timpul Primului Razboi Mondial.Timp de doua luni, în perioada 10 octombrie - 4 decembrie 2018, expozitia calatoreste în opt orase din tara: Iasi, Constanta, Timisoara, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Bucuresti si îsi propune sa trezeasca interesul publicului de toate vârstele pentru istorie si fotografie.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

"Memoria apei" ... la Teatrul national. Institutia de cultura ii invita pe iubitorii de teatru la cea de-a treia premiera din aceasta stagiune, "Memoria apei". Piesa este regizata de Irina Popescu- Boieru si va avea premiera pe 3 si 4 noiembrie la ora 18.00, la Sala Studio.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! In Biserica ortodoxa, pe 2 noiembrie este pomenita Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului din Suia- Smolensk. Romano catolicii celebreaza Pomenirea Tuturor Credinciosilor Raposati.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost unul din reprezentantii de frunte ai scolii iesene de pictura din perioada interbelica. S-a dedicat carierei didactice, slujind invatamantul secundar si superior iesean timp de 40 de ani. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre pictorul Mihai Camarut.

Published in ȘTIRI VIDEO

Investitii in drumuri, parcari, scoli si gradinite. Primaria comunei Holboca a demarat mai multe proiecte de reabilitare si modernizare care cuprind mai multe segmente din infrastructura si invatamant. Doar un milion de euro au fost investiti in drumul care leaga comuna Cristesti de Dancu, proiect care se afla in curs de finalizare.

Published in ȘTIRI VIDEO

Industria aeroportuara la Iasi! Pentru doua zile intrega industrie aviatica civila se alfa la Iasi pentru a participa la conferinta aeroporturilor din Romania. Discutia se va axa pe tema dezvoltarii aviatiei civile din Romania in urmatorul deceniu, iar principala provocare pentru toate aeroporturile din Romania este sa isi dubleze capacitatea in urrmatorii ani.

Published in ȘTIRI VIDEO

Iasul va avea o sosea acolitoare pentru traficul greu. In anul 2020 ar putea fi finalizate lucrarile de contructie a unei astfel de artere.Directorul Directiei Regionale a Drumurilor si Podurilor Iasi spune insa ca proiectul ar urma sa fie regandit, acuzand municipalitatea ieseana ca nu si-a respectat amgajamentele.

Published in ȘTIRI VIDEO

Situatie incerta pentru autostrada Iasi - Targu Mures. Chiar daca presedintele Consiuliul Judetean Iasi spune ca are promisiunea ministrului Transporturilor ca in noiembrie-decembrie proiectul autostrazii va intra in licitatie, ultimele declaratii de la Bucuresti il contrazic pe Maricel Popa. A8 ar fi mult prea scumpa, iar in acest moment se cauta o alternativa.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 01 November 2018 16:23

Cautam coleg dibace in productie publicitara

Cine suntem noi?

Published in Eveniment
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« November 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30