Items filtered by date: Wednesday, 27 September 2017

 

 

Items filtered by date: Wednesday, 27 September 2017

Aseară, zona Poligonului ACR de la ieşirea din Botoșani spre Suceava a fost împânzită de forţele de ordine.

Published in Botoşani

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 669 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Published in Economic

O iniţiativă din domeniul agriculturii urbane ce vizează transformarea Parisului într-un oraş mai sustenabil din punct de vedere ecologic, în principal prin amenajarea unor "ferme" pe acoperişurile clădirilor, a avut atât de mare succes încât primarul din capitala Parisului a decis să lanseze în această săptămână o nouă serie de proiecte de acest tip, informează Reuters. 

Published in Life Style

În cadrul ședinței de miercuri, Guvernul Republicii Moldova a adoptat Regulamentul cu privire la dobândirea cetăţeniei prin investiţie, documentul stabilind suma minimă prin care străinii pot obține pașaportul moldovenesc prin procedură simplificată.

Municipiul Iaşi îşi propune să marcheze Centenarul prin ridicarea unui catarg de steag tricolor amplasat într-un punct care să asigure vizibilitatea din toate colţurile oraşului.

Published in Stiri

Municipalitatea va reabilita pasarela pietonală de la Gara Iași Nord. Obiectivul asigură traficul pietonal între zona Piaţa Gării şi cartierul Alexandru cel Bun.

Published in Stiri

O cameră de supraveghere a surprins o tâlhărie care a avut loc zilele trecute în județul Neamț.

Published in Neamţ

Veşti proaste pentru români la începutul lunii octombrie 2017. Gazele, energia electrică și carburanții se vor scumpi.

Published in Economic

Cornel Dinu i-a luat apărarea lui Vasile Miriuță, după ce Dinamo a pierdut pe teren propriu în fața Concordiei Chiajna (2-3) și consideră că acest rezultat este cauzat de alegerile făcute de Cosmin Contra.

Published in Sport

Mai multe filmuleţe cu tot ce conţine o trusă de supravieţuire în caz de război au devenit virale în Coreea de Sud, pe fondul tensiunii tot mai crescute dintre Coreea de Nord şi SUA şi al ameninţărilor cu războiul nuclear.

Page 1 of 5

Arhiva Iasi TV Life

« September 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30