Items filtered by date: Monday, 18 September 2017

Items filtered by date: Monday, 18 September 2017

Paul CHIRIAC - antrenor Zumba

Clement NEMESNICIUC - observator federal

Ștefan DRUȘCĂ - jucător CSM Politehnica Iași - Rugby

Published in Contraatac

Activitatea unei grupări criminale organizate internaţionale, implicată în contrabandă cu droguri în proporţii deosebit de mari din Europa în Rusia prin intermediul Moldovei, a fost contracarată de Seriviciul Federal de Securitate (FSB) din Rusia. Despre aceast anunţă Interfax, cu referire la un comunicat al FSB.

Însoţit de ministrul Apărării Serghei Şoigu, Putin a asistat luni la exerciţiile Zapad (Vest, în rusă) la poligonul Lujchi, în vestul Rusiei, la doar 100 de kilometri est de frontiera cu Estonia. Newsweek scrie că liderul de la Kremlin nu va asista, astfel, la primul contact al preşedintelui american Donald Trump cu ONU.

Doi tineri au scăpat ca prin minune dintr-un accident ce a avut loc în noaptea de 16 spre 17 septembrie, în jurul orei 1:00, pe raza comunei Borlești din județul Neamț.

Published in Neamţ

Stresul de zi cu zi, tipic societăţilor moderne, dieta importată de peste ocean, bogată în alcool, prăjeli şi alimente de tip fast food au numai efecte negative asupra sănătăţii şi, în special, asupra funcţionării ficatului. Pentru a ne "spăla" de toate relele de peste zi, specialiştii recomandă să nu mai punem nimic în gură după ora 19.

Published in Life Style

Poliţia britanică şi serviciile secrete nu au găsit dovezi privind implicarea vreunei organizaţii teroriste în atentatul comis săptămâna trecută la metroul din Londra, atac soldat cu rănirea a 30 de persoane, afirmă surse guvernamentale britanice şi americane citate de site-ul agenţiei Reuters.

avocat Tudor DUCA - prodecanul Baroului Iași

Published in Fapte și Drepturi

Compania va săpa patru noi sonde în blocul Istria.

Published in Economic
Monday, 18 September 2017 19:30

NE DAȚI ORI NU NE DAȚI?

Mirabela MIRON
vicepreședinte CECCAR

Published in Dezbaterea zilei

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Iasi a marcat inceperea noului an universitar printr-o festivitate la care au participat studentii, cei aflati la conducere, autoritati locale, dar si ministrul Agriculturii, Petre Daea. Pe langa alocutiunile sustinute de catre cei din prezidiu, studentii cu cele mai mari medii au primit diplome de recunostinta pentru rezultatele obtinute pe parcursul anului trecut.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« September 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30