Items filtered by date: Monday, 11 September 2017

 

 

Items filtered by date: Monday, 11 September 2017

cms.șef Mădălin ȚĂRANU - șef Birou de Analiză și Prevenire a Criminalității

Published in Fapte și Drepturi

Un poliţist de la biroul Autostrăzi a fost rănit grav, în această dimineaţă, în urma unui accident care a avut loc pe Autostrada Sibiu – Deva, după ce acesta a coborât din autospecială pentru a acorda ajutor unui TIR staţionat pe banda de urgenţă. Un elicopter SMURD va prelua victima.

Mii de persoane sunt aşteptate la Ground Zero pentru a comemora atacurile din 11 septembrie 2001. Mii de rude şi supravieţuitori sunt aşteptaţi să se adune luni la Ground Zero, locul unde se aflau turnurile gemene distruse, pentru a comemora victimele celui mai mare atac terorist de pe pământul american, informează Washington Post.

Suedia a lansat luni cel mai amplu exercițiu militar din ultimele două decenii, mobilizând circa 19.000 de soldați și membri ai Gărzii Naționale, relatează DPA.

Monday, 11 September 2017 19:30

SUSȚINEM AUTOSTRADA IAȘI - TG.MUREȘ

Cătălin URTOI - inițiator

Ionel APOSTOL - inițiator

Published in Dezbaterea zilei

Un accident tragic a avut loc pe raza județului Buzău. Un bărbat a ars de viu în propria mașină, după ce rămas captiv în urma accidentului. 

Un nou inceput ... aceleasi probleme. Anul scolar 2017 - 2018 a inceput cu aceleasi neajunsuri pe care le are sistemul educational din Romania, de zeci de ani. Mii de elevi au pasit intr-un nou an scolar plini de energie, entuziasm, dar si fara manuale. Unii au intrat in aceleasi scoli foarte vechi si care stau sa se darame si sunt zilnic expusi unor riscuri uriase. Iar asta pentru ca zeci de scoli au deschis poarta elevilor, dar nu au mai obtinut de foarte multi ani autorizatie de functionare. Si profesorii au intrat in noul an scolar cu un gust amar. Ei inca isi cer drepturile salariale neachitate.

Published in ȘTIRI VIDEO

A sunat clopotelul si la cele peste 40 de gradinite din oras. Cei din grupa mica s-au lasat cu greu desprinsi din bratele parintilor. Cei mai mari, insa, abia au asteptat sa-si revada colegii de clasa si pe educatori. Si noi am fost la deschiderea anului scolar la Gradinita cu Program Prelungit nr. 16, din cartierul Alexandru cel Bun, si am surprins momente dintre cele mai frumoase.Va invit si pe dumneavoastra sa le vedeti!

Published in ȘTIRI VIDEO

VREM AUTOSTRADA! Sunt doua cuvinte care sunt rostite tot mai mult si mai apasat de sute de mii de oameni. Acestia sunt romani care isi doresc ca Moldova sa fie legata de Ardeal prin intermediul unei autostrazi. Societatea civila a luat deja primele masuri. Un impresionant mars a fost organizat intre Iasi si Targu Mures ca un gest simbolic al dorintei ca actuala guvernare sa dea drumul finantarii autostrazii Iasi - Targu Mures. Autoritati din Suceava, Neamt, Harghita, Mures au declarat ca sustin neconditionat construirea autostrazii A8, autostrada care trebuie sa lege estul de vestul Romaniei.

Published in ȘTIRI VIDEO

Conditii decente pentru toti iubitorii de sport. Asta isi doreste primarul comunei Tomesti sa ofere tuturor cetatenilor din localitate, dar mai ales celor tineri. Asa se face ca in satul Goruni a fost inaugurata o moderna baza sportiva. Prioritate sa o foloseasca vor avea elevii scolii din sat si cei de la gradinita. Dupa orele de curs, orice iubitor de miscare va putea sa alerge, sa joace fotbal sau baschet, dar sa isi puna si muschii la incercare in zona de fitness. Edilul din Tomesti promite ca astfel de baze sportive vor fi amenajate in toate satele din comuna.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« September 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30