Items filtered by date: Wednesday, 06 September 2017

Items filtered by date: Wednesday, 06 September 2017

UPDATE

O postare pe o pagină de socializare l-a lăsat fără loc de muncă pe un șofer de maxi taxi. Bărbatul care a fost acuzat că ar fi avut un comportament inuman față de un pasager, și l-ar fi dat afară cu tot cu bagaje din mijlocul de transport a demisionat ieri în urma unor discuții cu patronul de la Microbozul.

În urmă cu două zile o tânără relata pe o pagină de socializare că un șofer de maxi taxi ar fi umilit un călător care ar fi împrăștiat pe podeaua mașinii cereale și fructe. Șoferul l-ar fi înjurat și l-ar fi dat afară pe bărbat, iar mai apoi i-a aruncat bagajele în stradă. Tânăra a atașat postării sale și două fotografii în care pasagerul stătea așezat pe marginea străzii cu lucrurile împrăștiate. Au apărut sute de comentarii împotriva conducătorului auto.

O echipă Somax Tv a discutat ieri cu șoferul iar omul susține contrariul.

După controversa creată tânăra a șters postarea de pe pagina de socializare iar din cauza presiunii mediatice, patronul de la Microbuzul i-a cerut șoferului să demisioneze.

Șefii din Primărie au dispus și ei o anchetă dar înainte să asculte și varianta șoferului.Dacă în cele din urmă se va dovedi că șoferul nu este vinovat ar putea fi reangajat.

 

(Sursa: somaxtv.ro)

 


ȘTIREA INIȚIALĂ

Comportamentul reprobabil pe care unii şoferi de taxi şi maxi-taxi din Botoşani îl au la adresa călătorilor a ieşit din nou în evidenţă, marți, 5 septembrie 2017. S-a întâmplat într-un microbuz care face legătura între municipiul reşedinţă şi Cătămărăşti Deal. Un botoşănean care s-a urcat în maxi-taxi pe la ora 17:15, în satul menţionat, a fost şocat de comportamentul conducătorului auto.

“Şoferul urla la un pasager care venea probabil de la grădină. Căra un sac cu porumb, mere, pere şi nişte nuci. Sacul s-a rupt şi şoferul era foarte nervos din cauza asta. Doar o treime din sac era plină, deci nu vă imaginați o mare de cereale şi fructe la picioarele noastre. Omul nu a spus nimic, tăcea şi strângea lucrurile. Două domnişoare, extrem de bine educate, râdeau de necazul omului”, a relatat un martor la cele întâmplate.

Dar grobianismul celui aflat la volan nu s-a oprit nici aici. “Şoferul nostru tot comenta şi înjura de parcă îl ducea pe gratis, iar fructele şi porumbul dlui îi stricau bunul mers. Precizez că nimeni nu se împiedica de ele, iar omul punea la loc în sacul legat si răslegat imediat cum se întâmpla să cadă ba un porumb, ba un măr”a mai povestit un călător.

La staţia da la Gară, şoferul n-a mai rezistat şi l-a dat jos pe respectivul pasager. I-a aruncat lucrurile, inclusiv o sticlă care s-a spart. Porumbul i-a fost împrăştiat prin staţie, iar omul, deznădăjduit, s-a aşezat pe o bordură nevenindu-i să creadă ce s-a întâmplat.

BT 06 BUS Ar fi numărul microbuzului marca Volkswagen în care au avut loc cele întâmplate.

 

 

(Sursa: botosaneanul.ro)

Published in Botoşani

Majoritatea PSD-ALDE din Comisia „Alegeri 2009“ a ajuns la concluzia că turul doi al scrutinului prezidenţial din urmă cu opt ani a fost fraudat pentru a-l scoate pe Traian Băsescu preşedinte, în detrimentul lui Mircea Geoană, însă fără a aduce dovezi clare. Principalii vinovaţi: Băsescu, fostul premier Emil Boc şi miniştrii din guvernul acestuia.

Published in Politic
Wednesday, 06 September 2017 22:33

Tenisul feminin mondial va avea un nou lider

Karolina Pliskova a fost eliminată, miercuri, de sportiva americană CoCo Vandeweghe, în sferturi la US Open, astfel că sportiva cehă va fi detronată de luni din fruntea ierarhiei WTA, noul lider urmând să fie spaniola Garbine Muguruza.

Published in Sport

Cinci universităţi româneşti au reuşit să intre în topul celor mai bune 1.000 universităţi din lume, conform clasamentului întocmit pe anul 2018 de Times Higher World University Rankings. Pe primul loc în clasament se situează Universitatea Oxford din Marea Britanie.

Published in Stiri

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, miercuri seara, în urma exploziei unei butelii într-un imobil din satul Cireşoaia, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Marius Rus.

Published in Stiri

Eliminată devreme la ediția din acest an de la US Open, Simona Halep a profitat de timpul liber pentru a realiza o superinvestiție. Aceasta a achiziționat ar fi o pensiune de patru stele în Poiana Brașov, susține newsbv.ro, pe care ar fi plătit nu mai puțin de două milioane de euro!

Published in Showbiz

Chinezii se pricep să copieze orice și să producă masiv bunuri de orice fel. O demonstrează miile de produse pe care le găsim în magazinele de peste tot. Ia orice fleac de pe raft și uită-te unde e fabricat. O să vezi scriind mare: Made In China.

Published in Showbiz

Un bărbat din Iaşi a fost jefuit după ce s-a lăsat sedus de un tânăr de 19 ani, care se dădea drept ... femeie. Victima le-a povestit autorităţilor că l-a cunoscut pe travestit într-un bar şi nu şi-a dat seama că este vorba de un bărbat.

Published in Stiri

Pompierii voluntari din nordul județului Botoșani și din raionul Noua Suliță, regiunea Cernăuți, Ucraina, și-au dezvoltat deprinderile de intervenție în cadrul lecțiilor predate de către specialiștii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Nicolae Iorga” al județului Botoșani, cu ocazia derulării primei ediții a Campaniei de pregătire a populației în domeniul situațiilor de urgență “Voluntariat – crez și dăruință de la mic la mare”.

Published in Botoşani

Valorile termice în lunile septembrie, octombrie și noiembrie vor fi mai ridicate față de normele climatologice ale perioadei, în special în sudul, sud-estul și vestul țării, în timp ce precipitațiile vor fi deficitare în luna septembrie în majoritatea regiunilor, dar se vor apropia de valorile normale în octombrie și vor deveni ușor excedentare în luna noiembrie în regiunile centrale și estice, relevă prognoza publicată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul septembrie - noiembrie 2017.

Published in Stiri
Page 1 of 5

Arhiva Iasi TV Life

« September 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30