Items filtered by date: Friday, 15 September 2017

Items filtered by date: Friday, 15 September 2017

Doctorul Horia Feier, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, a postat pe Internet o imagine care a ajuns viral.

Published in Stiri

Sucurile colorate, bomboanele şi deserturile cu gelatină pot conţine extracte din insecte, din piele de porc sau creastă de cocoş.

Published in Sănătate

Biciclistii au adesea probleme in trafic din cauza faptului ca sunt observati cu greu de soferi, dar acest lucru ar putea sa se schimbe.

Published in Stiri

Temperaturi mari, chiar peste cele din ultimele zile, se anunta si in weekend. Duminica se vor inregistra chiar 35 de grade in sudul tarii. Singurele care ar putea strica planurile sunt ploile anuntate pentru vestul si centrul tarii, tot duminica.

Published in Stiri

Actriţa Halle Berry a atras toate privirile pe covorul roşu de la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, unde a venit miercuri la premiera filmului "Kings", relatează joi agenţia de ştiri UPI. 

Published in Showbiz
Friday, 15 September 2017 21:22

Vânătorii se bat pe urşi cu ONG-urile

Ordinul Ministerului Mediului prin care se legalizează împuşcarea a 140 de urşi şi a 97 de lupi, pentru anul în curs, în cazul în care aceştia produc pagube sau intră în contact cu oamenii, a nemulţumit ONG-urile de mediu, care spun că măsura echivalează cu legalizarea vânătorii de urs pentru trofee. Vânătorii susţin că măsura este binevenită şi una necesară, îndoindu-se de cunoştinţele ONG-urilor.

Published in Stiri

Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 31 august 2017 este programată duminică, 17 septembrie 2017. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, anunţă Ministerul Finanţelor.

Published in Stiri

Se anunță două zile de tradiții românești. În acest sfârșit de săptămână, în comuna Ruginoasa se va desfășura cea de-a treia ediție a Festivalului Folcloristica.

Published in Stiri

Un alpinist român în vârstă de 38 de ani a murit, vineri, după o cădere de peste 600 de metri produsă în timp ce cobora de pe Mont Blanc, pe care tocmai îl escaladase în condiții de iarnă, au anunțat salvatorii, citați de AFP.

Utilizării clorului şi a dezinfectanţilor puternici pentru curăţarea casei pot provoca apariţia bolilor pulmonare mortale. Cercetătorii au descoperit că emfizemul, deseori asociat fumatului, poate fi provocat şi de substanţele toxice de curăţare a casei.

Published in Sănătate
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« September 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30