Items filtered by date: Friday, 08 June 2018

 

 

 

Items filtered by date: Friday, 08 June 2018

 

"ROMÂNIA: EVOLUȚIE"

Invitat: Alexandru GIBOI - director AGERPRES

Published in Dezbaterea zilei

 

ORIGINILE BASARABENE ALE ILENEI POPOVICI

Invitat: Ileana POPOVICI - actriță

P01

P02

Published in ORA BASARABIEI

Film in aer liber in cea mai noua si moderna baza de agrement! Cinefilii sunt invitati sa participe la una dintre cele trei zile unde vor rula cele mai cunoscute filme romanesti:  "Selfie 69", "Un pas in urma serafimilor" si "Ghinionistul". Evenimentul face parte din Festivalul Serile Fimului Romanesc iar participantii vor avea ocazia sa ii intalneasca pe actorii care joaca in pelicule.

Published in ȘTIRI VIDEO

Veste deloc buna pentru marile companii de stat. Si asta dupa ce s-a aflat care este scopul Fondului Suveran de Dezvolatre si Investitii. Printre companiile afectate se numara si Antibiotice SA. Deputatii ieseni din PNL si PMP acuza guvernul ca ar lasa fara profituri si fara sansa de crestere compania farmaceutica ieseana.

Published in ȘTIRI VIDEO

Cu nou site pentru admitere si cu o oferta educationala tentanta. Universitatea "Al. I. Cuza" a facut publice numarul de locuri pe care le va scoate la concurs pentru admiterea din luna iulie. Conducerea institutiei a precizat faptul ca Universitatea inca mai are de suferit din cauza reducerii numarului de locuri de la buget motiv pentru care la programele de master locurile au fost mai mici.

Published in ȘTIRI VIDEO

Trafic intens pe Aeroportul din Iast. Aeroportul Iasi a incheiat luna mai cu cel mai mare numar de pasageri inregistrat de la inceputul acestut an. Datele oficiale arata ca peste 95.000 persoane au tranzitat aeroportul iesean luna trecuta, avansul fiind de peste 6 procente fata de perioada similara a anului precedent. Si in ceea ce priveste numarul de aterizari si decolari se observa o evolutie ascendenta. Astfel, la sfarsitul lunii mai 2018, au fost raportate 959 de miscari pe Aeroportul Iasi, cu aproape 8% mai multe fata de aceeast perioada a anului 2017.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilie! Pe 9 iunie, in bisericile ortodoxe sunt pomenite Sfintele Mucenite Marta si Maria. Credinciosii romano-catolici il venereaza pe 9 iunie pe Sfantul Efrem.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost cel mai mare anticar din Iasi. A strans peste 7.000 de obiecte originale ce au apartinut lui Mihai Eminescu. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre anticarul Dumitru Grumazescu.

Published in ȘTIRI VIDEO

Veselie la CTP! De ziua Transportatorului, zeci de copii au umplut depoul Companiei de Transport Public. Acestia s-au plimbat cu unul dintre tramvaie, au aflat istoria companiei la Iasi si au urmarit o piesa de teatru a Ateneului. Bucuria s-a citit pe chipurile micutilor, care au fost fascinati de ceea ce au descoperit, in depou.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30