Items filtered by date: Tuesday, 12 June 2018

 

 

 

Items filtered by date: Tuesday, 12 June 2018

A venit investitorul! Horia Sabo a fost prezentat oficial, impreuna cu echipa sa. Investitorul baimarean a venit la Iasi cu ganduri mari si isi doreste ca Politehnica sa performeze atat din punct de vedere sportiv, cat si financiar. Omul de afaceri este noul director general al clubului din Dealul Copoului si se va ocupa strict de partea financiara, pe cand fostul international roman Tibor Selymes va fi cel responsabil de partea sportiva, in noua sa calitate de director sportiv.

Published in ȘTIRI VIDEO

A inceput numaratoarea inversa. Mai sunt cateva zile pana incepe vacanta de vara. Momentul a fost marcat in toate gradinitele si scolile din oras. Cei mici au tinut sa multumeasca cadrelor didactice si sa arate parintilor si bunicilor ce au invatat in ultimul an. Printre ei s-au aflat si Gradinita Varlaam si Scoala Spectrum.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 13 iunie, crestinii ortodocsi o pomenesc in timpul slujbelor pe Sfanta Mucenita Achilina. Romano catolicii il venereaza pe 13 iunie pe Sfantul Anton de Padova.

Published in ȘTIRI VIDEO

Este considerat fondatorul citogeneticii animale in Romania. A adus contributii remarcabile la dezvoltarea morfologiei animale si in special a morfologiei celulare. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Dimitrie Voinov.

Published in ȘTIRI VIDEO

Cultura, istoria, potentialul turistic si investiile din Iasi. Toate acestea vor fi prezentate in cadrul unei intalniri cu nu mai putin de 22 de ambasade din intreaga lume, in cursul acestei saptamani. Corpul diplomatic va vizita punctele principale de atractie din Iasi si va discuta cu autoritatile locale si administrative in contextul dezvoltarii unei noi colaborari pe viitor.

Published in ȘTIRI VIDEO

"Galbenele si ulcior", "Odaia prizonierilor" sau "Cantecul ciobanasului".  Sunt printre celebrele picturi pe care le puteti admira timp de doua zile la Palatul Culturii din Iasi. Operele de arta apartin celor mai mari pictori romani precum Nicolae Grigorescu, Stefan Luchian sau Gheorghe Petrascu si fac obiectul unei duble licitatii. Aceasta va avea loc la Bucuresti si Iasi si va fi transmisa online, in timp real.

Published in ȘTIRI VIDEO

NO ADDICT - O NOUĂ ABORDARE

 

Published in Darea de seama

 

S-A BĂTUT PALMA PENTRU POLI

Invitați:

Adrian AMBROSIE - președinte FUNDAȚIA SPORTUL IEȘEAN

Tibor SELYMES - director sportiv

Published in Dezbaterea zilei

 

PIELE SĂNĂTOASĂ PE TIMPUL VERII

ASTMUL BRONȘIC - O BOALĂ FRECVENTĂ

 

Published in EU SĂNĂTOS
Tuesday, 12 June 2018 15:32

TAROM a lansat cursa directa Iasi - Cluj

Cu avionul direct la Cluj. Compania TAROM  a inaugurat cursa directa Iasi - Cluj si retur. Ruta vine la scurt timp dupa ce aceeasi companie a inaugurat traseul Iasi - Timisoara si retur. Intr-o prima etapa va fi o frecventa de trei curse pe saptamana.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30