Items filtered by date: Wednesday, 30 May 2018

 

 

Items filtered by date: Wednesday, 30 May 2018

Invitat: George Andrei Albulescu - inspector șef ITM

P1

P2

 

 

Published in Investim în Iaşi

 

MAI BINE PRO ROMÂNIA DECÂT PRO PSD

Invitat: Nicolae BĂNICIOIU - deputat ProRomânia

Published in Dezbaterea zilei
Wednesday, 30 May 2018 19:51

În Audiență - 30 mai 2018

 

Invitat: Mihai CHIRICA, primar Municipiul Iași

P1

P2

Published in In audienta

Premiera de 1 iunie! Trupa de actori a Ateneului din Iasi va lansa de Ziua Copilului un nou spectacol savuros. "Aventuri cu Dl Goe" este un musical in regia lui Iulian Sandu, care ii va purta pe iubitorii de teatru printr-o multitudine de schite ale indragitului scriitor I.L.Caragiale. Premiera va avea loc in Amfiteatrul Palas, vineri de la ora 19:00.

Published in ȘTIRI VIDEO

Ziua Internationala a Copiilor va fi celebrata prin miscare. Inspectoratul Judetean de Jandarmi Iasi impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi va organiza vineri, 1 iunie, pe Stadionul "Emil Alexandrescu" un cros pentru copii. Peste 1.000 de participanti s-au inscris la aceasta competitie sportiva prin care se va promova prietenia, respectul si partea cea mai buna este ca toti vor fi castigatori la final.

Published in ȘTIRI VIDEO

S-a ales cu dosar penal pentru ca fura ... curent. Un barbat de 41 de ani din comuna Dolhesti risca sa ajunga dupa gratii dupa ce a fost prins ca a intervenit ilegal la reteaua de alimentare cu energie electirca. Toate aceste au fost descoperite de catre niste vecini care au alertat poltistii din comuna. Atunci cand s-au deplasat la domiciliul barbatului au constat ca acesta a improvizat un sistem prin care se alimenta cu electricitate.

Published in ȘTIRI VIDEO

Situatie alarmanta pentru municipiul Iasi. Numarul cererilor pentru a verifica persoanele depistate ca ar fi sub influenta  drogurilor este in crestere. Mai mult, sunt in crestere cazurile descoperite de consum de stupefiante de catre conducatorii auto. Situatia a fost descrisa la Sedinta Consiliului local Iasi de catre consilierul Calin Scripcaru, medic legist, care cere implicarea mai activa a politiei locale.

Published in ȘTIRI VIDEO

Final de Stagiune la Opera Nationala Romana Iasi. Iesenii vor avea parte de un program cu totul special pentru luna iunie cu sapte spectacole grandioase. Luna iunie va debuta cu spectacolul "Sunetul muzicii", si se va finaliza duminica, 1 iulie, cu "Aida" de Giuseppe Verdi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Mai sunt cateva zile pana cand cei din Chisinau sunt chemati, din nou, la urne. Si asta pentru a-si alege primarul. In turul doi de scrutin au intrat Ion Ceban, candidatul Partidului Socialistilor din Republica Moldova, si proeuropeanul Andrei Nastase, liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, sustinut de mai multe partide proeuropene.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 31 mai, in calendarul ortodox este praznuit Sfantul Mucenic Ermie. Romano - catolicii o venereaza pe 31 mai pe Sfanta Petronela.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« May 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31