Items filtered by date: Tuesday, 22 May 2018

 

 

Items filtered by date: Tuesday, 22 May 2018

EU SĂNĂTOS - TUBERCULOZA ÎN ACTUALITATE

 

INVITAT: dr. Diana TURCU - medic rezident pneumolog 

P1

P2

 

Published in EU SĂNĂTOS

CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ DE PSIHOLOGIE PENITENCIARĂ LA IAȘI

Published in Darea de seama

 

FESTIVALUL OPERELOR INDEPENDENTE

Invitat: Alexandru PETRESCU - director festival FOI

Published in Dezbaterea zilei

Vacanta nu va fi linistita pentru POlitehnica Iasi! Chiar daca au obtinut o calificare in premiera in playoff-ul Ligii I, fotbalistii si banca tehnica a gruparii din Copou nu pot avea o vacanta linistita. Flavius Stoican a conturat deja un nucleu de aproape 10 jucatori cu care isi doreste sa continue neaparat si in sezonul urmator, insa presedintele Adrian Ambrosie nu pare sa se grabeasca in a ii convinge pe acestia sa ramana, prioritatea sa fiind mai degraba intocmirea de rapoarte.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sarbatoare mare in satul Dumbrava, comuna Ciurea. Centrul de zi din sat, unde vin zilnic 15 copii care provin din familii sarace, a fost sfintit de preoti in prezenta autoritatilor locale si a localnicilor prezenti la eveniment.Construirea centrului de zi a fost posibila datorita unui proiect european derulat de Primaria comunei Ciurea. Este un real beneficiu pentru copii, spun dascalii lor, care au constatat ca notele elevilor au crescut si ca ei sunt mult mai responsabili.

Published in ȘTIRI VIDEO

Invata sa evite situatiile dificile. In fiecare an, o sapatamana intreaga din luna mai este dedicata prevenirii actelor antisociale.Saptamana prevenirii criminalitatii a debutat la Liceul Teoretic Miron Costin, unde zeci de elevi au invatat de la politisti cum sa evite situatiile dificile si cum sa faca diferenta dintre contraventie si fapta penala. Actiunile celor de la Inpectoratul de Politie continua pana la sfarsitul saptamanii in  alte scoli, dar si in mijloace de transport in comun si parcuri.

Published in ȘTIRI VIDEO

Diversitate culturala, costume, traditii si multa voie buna. Colegiul Tehnic  "I.C.Stefanescu" din Iasi a pregatit cu ocazia Ziua Mondiale pentru Diversitate Culturala un program cu totul special, in compania mai multor comunitati. Evenimentul a fost realizat in parteneriat cu Biblioteca Judeteana "Gheorghe Asachi" care a venit cu volume de poezii si proza in mai multe limbi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 23 mai, crestin ortodocsii il pomenesc pe Sfantul Ierarh Mihail Marturisitorul, Episcopul Sinadei. Romano-catolicii venereaza pe 23 mai pe Sfantul Dezideriu.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost primul sediu al Universitatii de Medicina si Farmacie. Domnitorul Alexandru Ioan Cuza a platit 18.000 de galbeni pentru a achizitiona cladirea. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Palatul calimachi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Continua ancheta in cazul celor peste 200 de ieseni care au ajuns la spital dupa ce au mancat la un fast food din zona TesaturaAnalizele prelevate din bucataria acestui magazin au aratat ca toate produsele folosite erau tinute in conditii neadecvate, iar maioneza si cascavalul erau infestate.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« May 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31