Items filtered by date: Tuesday, 15 May 2018

 

 

Items filtered by date: Tuesday, 15 May 2018

Festivalul Operelor Independente isi deschide portile! Cea de-a doua editie a Festivalului Operelor Independente isi deschide portile sambata pentru iubitorii de frumos. Doua saptamani, multe spectacole si o atmosfera de vis, acestea sunt ingredientele cu care organizatorii evenimentului care a debutat anul trecut va asteapta la Ateneul din Iasi de pe 19 mai.

Published in ȘTIRI VIDEO

INCURSIUNE ÎN LUMEA VINULUI

Published in Darea de seama

Turneu peste hotare pentru actorii ieseni! Timp de doua saptamani, in cinci orase din Marea Britanie va fi pus in scena spectacolul "Hansel si Gretel" dupa Fratii Grimm, cu trupa de actori a Teatrului Luceafarul din Iasi. Anul trecut, acestia au fost intr-un turneu cu spectacolul "Capra cu trei iezi" si s-a bucurat de un real succes motiv pentru care au fost din nou invitati.

Published in ȘTIRI VIDEO

 

ZONA METROPOLITANĂ, ASALTATĂ DE INVESTITORI!

 

Invitat: Bogdan BĂDĂRĂU, antreprenor

Published in Dezbaterea zilei

"Fii meserias"! Este proiectul lansat la Iasi de femeile liberale. Acestea s-au intrunit pentru a pune bazele unui proiect de promovare a scolilor profesionale in randul tinerilor. Posibilitatea de angajare la sfarsitul ciclului liceal si practica in firme sunt doar cateva din avantajele pe care le prezinta aceste scoli motiv pentru care reprezentantele Organizatiei vor merge in mediul rural din tara pentru a discuta atat cu tinerii cat si cu parintii acestora despre beneficiile absolvirii unei astfel de scoli.

Published in ȘTIRI VIDEO

EXCELENȚA ÎN DERMATOLOGIE - PDI 2018

 

INVITAT: prof. univ. dr. Daciana Elena BRĂNIȘTEANU, președinte al Primăverii Dermatologice Ieșene 2018

P1

P2

 

Published in EU SĂNĂTOS

Dar din suflet! Gestul unor tineri de la Colegiul Tehnic "Mihail Sturdza" din Iasi este demn de laudat. Acestia au amenajat un mic parculet in spatele Spitalului pentru Copii "Sf.Maria" din Iasi. Au amplasat mai multe banci din lemn si cosuri de gunoi pe care le-au facut in atelierele scolii. Toate materialele folosite pentru confectionarea lor au fost achizitionate din fonduri stranse de elevi.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost un renumit arhitect canadian de origine romana. A fost membru de onoare al Academiei Romane din 2003. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre arhitectul Dan Sergiu Hanganu.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 16 mai, ortodocsii se inchina la icoana cu Sfintii Cuviosi Sila, Paisie si Natan. Romano-catolicii ii ridica rugaciuni celui care a fost Fericitul Vadimir Ghika.

Published in ȘTIRI VIDEO

Multumit de activitatea! Rectorul Universitatii Tehnice si-a prezentat al doilea raport de activitate din calitatea de rector al universitatii tehnice. Profesorul universitar Dan Cascaval a prezentat realizarile dar si nemultumirile. Spera insa ca in urmatoarea perioada sa atraga fonbduri pentru dezvoltarea unitatii de invatamant.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« May 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31