Items filtered by date: Tuesday, 01 May 2018

 

 

Items filtered by date: Tuesday, 01 May 2018

CSM Politehnica Iasi a disputat la Giurgiu partida din cadrul returului playoff-ului actualului sezon. Dupa infran gerea usturatoare din meciul tur, a venit inca una la fel si in retur. Astra s-a impus la Giurgiu cu scorul de 3-0 si si-a adjudecat astfel toate cele sase puncte puse in joc in cele doua meciuri. Dupa acest rezultat CSM Politehnica Iasi continua sa fie lanterna rosie a playoff-ului, cu doar un punct acumulat in sapte etape disputate, pe cand Astra a urcat pe pozitia a 4-a cu un total de 31 de puncte.

Published in ȘTIRI VIDEO

Mici, bere, muzica si multa voie buna! De asta au avut parte iesenii care au ales sa-si petreaca ziua de 1 Mai la Ciric. Ca in fiecare an, municipalitatea a oferit o masa festiva tuturor participantilor iar atmosfera a fost intretinuta de mai multi interpreti de muzica populara.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! A doua zi din luna mai este dedicata unor sfinti care si-au pus puternic amprenta asupra bisericii ortodoxe si romano-catolice. In calendarul ortodox este praznuita Sfanta Matrona din Moscova. Romano catolicii il venereaza pe 2 mai pe Sfantul Antonin din Florenta.

Published in ȘTIRI VIDEO

A infiintat in 1835 Institutul de Arte si Mestesuguri. A redus abuzurile administratiei si proprietarilor asupra taranilor si a limitat initial imigrarea evreilor. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre domnitorul Mihail Sturdza.

Published in ȘTIRI VIDEO

A inceput cu un vis frumos prin 2007. A fost imbratisat de USL ca fiind o prioritate in schimbul voturilor. A ajuns subiect de campanie electorala pentru toate partidele. Si a sfarsit la fel cum a inceput. Proiectul autostrazii A8, cea care leaga Moldova de Transilvania, este, practic, de nerealizat in urmatorii ani. Asta in ciuda manifestarilor atat ale clasei politice din zona de nord-est, cat si a diferitelor organizatii ale societatii civile. Proteste, marsuri, blocari de drumuri, petitii toate sunt sortite esecului. Motivele sunt multiple si vom incerca sa vi le explicam in materialul urmator.

Published in ȘTIRI VIDEO

 

Invitat: Vasile CÎTEA, deputat PSD 

Published in Dezbaterea zilei

SPITALUL CFR IAȘI, ACTUALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE

INVITAT: dr. Mihai GLOD - manager Spitalul CFR Iași

P1

P2

 

Published in EU SĂNĂTOS

Primăria a organizat o petrecere de 1 mai la Ciric la care participă sute de ieșeni. Micii și berea sunt gratuite.

Published in Eveniment

Arhiva Iasi TV Life

« May 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31