Despre Iaşi Tv Life

  

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

Despre Iaşi Tv Life

LUMINA ORTODOXIEI - POT BOGAȚII SĂ AJUNGĂ ÎN RAI?

invitat: pr. conf. de. Ilie Melniciuc Puică - Facultatea de Teologie "Dumitru Stăniloae" Iași

P01

P02

Published in Lumina Ortodoxiei

 

DEZBATEREA ZILEI - SE MAI FACE SAU NU S.R.U.?

Invitat: Marius BODEA - Deputat PNL

Published in Dezbaterea zilei

 

DEZBATEREA ZILEI - IAȘUL, CAPITALA TINERETULUI

Invitat: Bogdan CRUCIANU - manager CCS Iași

Published in Dezbaterea zilei
Friday, 16 November 2018 18:56

POLITICA LA IAȘI - USR LA IAȘI

 

POLITICA LA IAȘI - USR LA IAȘI

Invitat: Silviu GURLUI - președinte USR - Mun. Iași

Published in Politica la Iaşi

Marius Bodea il ataca din nou pe Mihai Chirica! Deputatul PNL a prezentat intr-o conferinta de presa o schema prin care primaria Iasului avea sa fie prejudiciata de circa 3 milioane si jumatate de euro. Marius Bodea spune ca administratia municipala ar fi pregatit schema de schimb de terenuri din aceasta vara cu un dezvoltator imobiliar, evaluand terenul la un pret mult mai mic decat pretul de piata.

Published in ȘTIRI VIDEO

Padure de stejar si tei in comuna Ciurea!In cadrul Programului Centenar, Primaria comunei Ciurea a organizat un eveniment de plantare a 500 de puieti de stejar in Parcul Memorial "Ciurea 1917".Alaturi de zeci de elevi de la Scoala Gimnaziala Lunca Cetatuii au fost prezenti si militari de la Fortele navale, care au dorit astfel sa cinsteasca memoria unui fost camarad care si-a pierdut viata in tragicul accident feroviar din anul 1917.

Published in ȘTIRI VIDEO

Doi soferi s-au ales cu dosar penal dupa ce au fost prinsi pe picior gresit de catre politisti. In urma unor controale, un tanar de 25 de ani din Barnova a fost prins beat la volan, iar un barbat de 37 de ani conducea o masina in comuna Popricani desi nu avea un permis de conducere. Totodata, politistii din cadrul Serviciului Rutier au demarat mai multe actiuni pe raza judetului Iasi si au aplicat peste 60 de sanctiuni.

Published in ȘTIRI VIDEO

Este cunoscut ca unul dintre cei mai mari matematicieni ai Romaniei. Este autorul a 15 memorii in domeniul geometriei diferentiale-proiective. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre profesorul Constantin P. Bogdan.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 17 noiembrie, in bisericile ortodoxe este praznuit Sfantul Grigorie Taumaturgul. Romano - catolicii o venereaza pe Sfanta Elisabeta a Ungariei.

Published in ȘTIRI VIDEO

Ajutor pentru copiii nevoiasi! Asociatia "Salvati Copiii" Iasi organizeaza an de an o gala prin care strang fonduri pentru a ajuta 120 de copii care provin din familii defavorizate. Anul acesta, participantii au luat parte la un spectacol cu totul aparte, cunoscuta comedie "Cum sa distrugi o piesa".

 

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« November 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30