Despre Iaşi Tv Life

  

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

Despre Iaşi Tv Life
Wednesday, 14 November 2018 19:35

ÎN AUDIENȚĂ cu ION CIOBANU

ÎN AUDIENȚĂ cu ION CIOBANU

 

 

 

Published in In audienta

 

INVESTIM ÎN IAȘI - IAȘI - CAPITALA TINERETULUI DIN ROMÂNIA

 

Published in Investim în Iaşi
Wednesday, 14 November 2018 18:01

DEZBATEREA ZILEI - A ÎNCEPUT POSTUL CRĂCIUNULUI

 

DEZBATEREA ZILEI - A ÎNCEPUT POSTUL CRĂCIUNULUI

Invitat: pr. Mihai MĂRGINEANU - Parohia Toma Cozma Iași

Published in Dezbaterea zilei

Trei persoane au ajuns la spital cu traumatisme multiple in urma unui accident rutier petrecut in localitatea Carlig. Soferul unui autoturism marca Skoda s-a angajat intr-o depasire fara a se asigura si a izbit frontal o masina care venea din sens invers. Alcooltestul a arata ca cei doi nu consumasera alcool.

 

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Caldura a ajuns la bloc! Casele de locuit din Iasi care sunt racordate la sistemul centralizat de incalzire au inceput sa primeasca agentul termic. Din cele aproape o mie de scari administrate de Termo Service SA, doar 15 mai au probleme la livrarea agentului termic. Totodata, se observa o crestere a numarului de cazuri cand facturarea pentru agentul termic se face pe asociatie si nu prin contracte individuale.  
 

Published in ȘTIRI VIDEO

Scaderea temperaturilor din ultimele zile a facut ca un barbat in varsta de 39 de ani din Iasi sa fie adus in stare grava la spital. Acesta a fost gasit in stare de inconstienta de catre un trecator care l-a vazut pe barbat ca statea intins in strada. Acum, medicii incearca sa ii salveze viata pentru ca temperatura corpului a scazut extrem de mult .

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost un renumit actor iesean care a slujit scena Teatrului National timp de peste 40 de ani. L-a interpretat cu succes pe Tudor Soimaru din "Povestea Unirii". In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre actorul Nicolae Venias.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei!In biserica ortodoxa, pe 15 noiembrie este praznuit Sfantul Cuvios Paisie de la Neamt. Romano-catolicii il venereaza pe Sfantul episcop Albert cel Mare.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

„Zilei Armistitiului" a fost marcata la Iasi! Un reprezentant al Ambasadei Republicii Franceze in Romania a fost prezent la o ceremonie militara care a avut loc la bustul generalului Berthlot. Pentru a marca momentul istoric, reprezentantii autoritatilor locale si administrative au dezvelit doua placi memoriale.

Published in ȘTIRI VIDEO

Premii pentru cercetatorii si profesorii emeriti de la Universitatea Tehnica din Iasi!In cadrul zilelor Politehnicii iesene, mai multi profesori au fost premiati pentru excelenta in cercetarea stiintifica in anul 2018. Totodata, 9 cadre didactice au primit titlul de "profesori emeriti", iar altor 24 de profesori li s-a acordat distinctia de "profesori seniori".

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« November 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30