Geo

 

 

Geo

Geo

Un bărbat de 58 de ani a fost găsit mort joi în curtea Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, la nici 24 de ore de la internare. Poliţiştii încearcă să stabilească dacă bărbatul a căzut sau s-a aruncat de la etajul 4.

Tramvaiul Ateneului este cel de-al paisprezecelea mijloc de transport personalizat tematic în cadrul proiectului cultural „Iași - orașul tramvaielor pictate”, inițiat de Asociația TRAMCLUB Iași în parteneriat cu CTP Iași, Fabrica de vopsele National Paints și Facultatea de Arte Vizuale și Design din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași.

Veolia Energie Iaşi (VEI)anunță continuarea probelorde presiune la rece demarate la începutullunii septembrie, la instalaţiile de căldură ale blocurilor dotate cu rețele de distribuție centalizată, în vederea pregătirii sezonului de încălzire 2019 - 2020.

Miercuri seara procurorii DIICOT IASI şi poliţiştii de la Crimă Organizată au prins în flagrant delict unul dintre cei mai tari traficanţii de droguri din Iaşi. El se numeste Ionut Balaban si are 30 de ani.

Un accident grav s-a petrecut miercuri seara pe bulevardul Nicolae Iorga, în zona Hotelului Onest.

Aproximativ jumătate dintre studenţii de la Universitatea ‘Alexandru Ioan Cuza’ (UAIC) din Iaşi care au depus cereri de cazare nu au asigurate locuri în cămine.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, în timp ce acționau pe raza comunei Grivița, au oprit pentru control un microbuz școlar.

Medicul Eduard Moldovanu de la Spitalul de Neurochirurgie „N. Oblu” din Iaşi, a fost condamnat, ieri, definitiv, la 3 ani de închisoare cu suspendare.