Borea

Borea

O plângere cu totul și cu inedită făcută de un bărbat din Suceava la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc este virală pe internet. Bărbatul se plânge că fosta sa soția este nimfomană și că a prins-o cu mai mulți „parteneri” în pat. Revoltat, acesta și-a lovit nevasta, însă polițiștii suceveni l-au amendat. Bărbatul a fost nevoit să apeleze la instanță pentru a-l ierta de amenda dictată de oamenii legii.

Românca rănită în atacul terorist de la Londra este în continuare în stare gravă. Ea a fost operată pentru îndepărtarea unui cheag de sânge de pe creier, a declarat ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache.

Institutul Național de Fizică a Pământului informează că, vineri dimineață, au avut loc două micșări teleurice ușoare în zona seismică Buzău-Vrancea.

Camerele de supraveghere care au surprins scena în care avocatul iese de la restaurantul „La Cumătru“, de vizavi de Spitalul „Socola“, au filmat şi cum prietena acestuia pare că încearcă să-l convingă să nu urce la volan. Însă acesta are ultimul cuvânt de spus şi urcă la volan. După câteva minute, Axinte se izbeşte violent de un autoturism aflat în faţa sa, omorând un om şi rănind alţi trei, unul aflându-se aseară în moarte cerebrală.

Lacul Iacobdeal din județul Tulcea are o minunată culoare verzuie, motiv pentru care a ajuns să fie supranumit „lacul de smarald”. Zona este superbă, un lac de smarald înconjurat de peisajul aspru și selenar al Munților Măcin, un loc care însă din păcate nu este prea cunoscut de către turişti.

Ce ar fi dacă în loc să arunci zaţul de la cafea data viitoare să îl foloseşti, transformându-l în ceva folositor pentru tine şi pentru casă?

Surse medicale au declarat că partenera tânărului accidentat mortal la Granit nu mai avea aseara activitate cerebrală. Inima acesteia încă mai bate, ajutată însă de aparate. Practic, dupa cateva ore in care creierul nu mai are activitate, este declarata moartea cerebrala.

Pavel Filip, prim-ministrul moldovean, a declarat, joi, ca salvarea unei adolescente de 15 ani care se pregatea sa se sinucida dupa ce a jucat Balena Albastra arata ca masurile luate de catre autoritati in legatura cu acest fenomen incep sa dea rezultate.