Radu

Radu

Cătălin NECULAU - director adjunct SALUBRIS

Mircea UNGUREANU - jurnalist sportiv

Mircea MANOLACHE - președinte ATOP

 

prof.dr. Florin CÎNTIC

Seful e doar unul, iar acest lucru trebuie sa-l stie toti. Presedintele PSD Iasi este decis sa nu accepte formarea "bisericutelor" in sanul partidului si nici membri care sa aiba opinii contrare cu cele ale conducerii. Este si motivul pentru care cei indisciplinati vor ajunge in fata Comisiei de Etica a PSD. Doi consilieri locali din judet sunt deja ca si exclusi din partid.

Revin temperaturile extreme. Ultimele zile din aceasta saptamana vor fi marcate de temperaturi care in timpul zilei vor depasi pragul celor 30 de grade Celsius. Iesenii sunt sfatuiti sa se deplaseze in aer liber doar daca este nevoie. Primaria este pregatita sa ofere iesenilor servicii care sa-i scape de efectele negative ale expunerii la caldura.

Se fac angajari masive in domenii sezoniere. Agentii economici cauta ieseni care sa lucreze in comert, dar si in hoteluri si restaurante. In total, in aceasta perioada, Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca ofera aproape 1.000 de locuri de munca.

Nu luam foc daca muncim si nici nu patim alte lucruri groaznice. Traditia spune ca cine munceste de Ilie Palie si de Foca va fi greu incercat, iar ghinioanele se vor abate peste el. Preotii spun ca totul tine de traditii. Singura mare sarbatoare din aceste zile este pe 20 iulie cand este pomenit Sfantul Proroc Ilie Tesvideanul.