Items filtered by date: Saturday, 21 September 2019

 

 

 

Items filtered by date: Saturday, 21 September 2019

30 de medici arată că noul director a redus timpul de folosire a sălilor de operaţii şi, astfel, a redus numărul de intervenţii chirurgicale. Ei atrag atenţia şi asupra unei atitudini care este „persecutivă, ostilă şi arogantă” din partea CJ şi a managerului interimar faţă de întreg personalul spitalului. Șeful CJ l-a lăudat în mai multe rânduri pe noul director adus de la Botoşani.

Published in Sănătate

Controale în unităţile de învăţământ din judeţul Iaşi după ce elevii au primit alimente mucegăite prin programul ‘Laptele şi cornul’!

Published in Local

Un accident rutier în care au fost implicate un TIR, un microbuz şi două autoturisme s-a produs, vineri după amiază, pe drumul naţional DN 15B, în localitatea Vânători-Neamţ, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu.

Published in Neamţ

Mai multe proiectile, gloanţe şi cartuşe care provin din cel de-al Doilea Război Mondial au fost descoperite de reprezentanţii unei firme specializate care efectuau săpături pentru amenajarea unui mormânt în Cimitirul ‘Eternitatea’ din Bârlad.

Published in Vaslui

Curtea de Apel Bucureşti a admis vineri acţiunea CNSAS şi a decis că fostul preşedinte Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă. Decizia nu e definitivă.

Prezenţa virusului pestei porcine africane (PPA) a fost confirmată în cazul a doi porci domestici dintr-o gospodărie din satul Butea, comuna Butea, au informat, vineri, reprezentanţii Instituţiei Prefectului Iaşi.

Published in Eveniment