Items filtered by date: Friday, 08 March 2019

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 88

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

Items filtered by date: Friday, 08 March 2019

Vor fi evaluaţi! Ministerul Educaţiei Naţionale a decis că în zilele de 11, 12 şi 13 martie să aibă loc simularea la Evaluarea Naţională pentru elevii din clasele a VII-a şi a VIII-a. La solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui, notele obţinute la simulările naţionale pot fi trecute în catalog.

Published in ȘTIRI VIDEO

Ministerul de Finanţe prelungeşte termenul de depunere a Declaraţiei Unice. Acesta nu mai este 15 martie ci 31 iulie. Reprezentanţii ministerului spun că au luat aaceasta decizie pentru a permite unui număr cât mai mare de contribuabili să depună declaraţiile şi pentru a evita agloemratia de la Direcţiile de Finanţe.

Published in ȘTIRI VIDEO
Friday, 08 March 2019 21:36

9 Martie: S-a întâmplat pe...

Pe 9 martie 1934 s-a născut Iuri Gagarin, primul om care a ajuns în spaţiu şi pe orbita  Pământului. Tot pe 9 martie, dar în anul 1862  a avut loc prima luptă navală din lume. Mai  multe despre ce s-a întâmplat de-a lungul  timpului pe 9 martie, aflăm din rubrica... S-A  ÎNTÂMPLAT PE...

Published in ȘTIRI VIDEO

Lumina ortodoxiei - Artileria grea a comuniunii ortodoxe: rugăciunea și fapta bună

Invitat: pr. paroh Neculai DORNEANU - Parohia SFINȚII MUCENICI BRÂNCOVENI Iași

 

Published in Lumina Ortodoxiei
Friday, 08 March 2019 21:00

DEZBATEREA ZILEI - FEMEIA MEREU MODERNĂ

DEZBATEREA ZILEI - FEMEIA MEREU MODERNĂ

Invitat: Luminița MUNTEANU - director executiv D.A.S. și Lia ANTON - manager Iași Tv Life

 

 

Published in Dezbaterea zilei

DEZBATEREA ZILEI - SPUNE NU VIOLENȚEI ÎN ȘCOLI

Invitat: Ion DUVAC - psiholog

 

 

Published in Dezbaterea zilei
Friday, 08 March 2019 20:30

Poli sărbătoreşte 8 martie, dăruind

Flori pentru doamne şi domnişoare. O parte dintre jucătorii Politehnicii Iaşi, împreună cu antrenorul Flavius Stoican şi preşedintele Adrian Ambrosie au mers de 8 martie pentru a face o bucurie de ziua lor femeilor care au venit de la Londra. Bucuria a fost mare atât în rândul doamnelor şi domnişoarelor, cât şi în rândul sportivilor care s-au bucurat de multe zâmbete şi mulţumiri sincere.

Published in ȘTIRI VIDEO
Friday, 08 March 2019 20:26

Restart la Poli Iaşi

Restart pentru Politehnica Iaşi. După ce au ratat calificarea în playoff-ul Ligii I, după ce au luptat totuşi până în ultima clipă pentru acest obicetiv, elevii lui Flavius Stoican pornesc acum la un nou drum. De această dată obiectivul este acela de a obţine un loc fruntaş în playout. Chiar dacă vor întâlni echipe cu nume importante, fotbaliştii Politehnicii îşi doresc să scoată maximum din acest sezon.

Published in ȘTIRI VIDEO
Friday, 08 March 2019 20:23

Doi ieşeni din ALDE pentru Europa

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor a stabilit lista finală a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare! Doi ieşeni sunt pe această listă, Iaşul fiind singura filială a partidului care a desemnat doi reprezentanţi pentru scrutinul din luna mai. De altfel, ALDE va candida separat de PSD la aceste alegeri, iar reprezentanţii săi sunt siguri că vor obţine cel puţin 10 la sută din voturi.

Published in ȘTIRI VIDEO
Friday, 08 March 2019 20:21

DOD la Ateneu

Spectacol de comedie marca Doru Octavian Dumitru la Ateneu! "Gura te strica" este un spectacol extrem de îndrăgit de publicul din Iaşi. Dovadă este şi faptul că toate biletele au fost epuizate la scurt timp după ce au fost puse în vânzare.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2