Items filtered by date: Tuesday, 05 March 2019

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 88

Items filtered by date: Tuesday, 05 March 2019
Sa demonstreze sau sa taca! Acesta a fost raspunsul pe care presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Adrian Ambrosie l-a oferit cu privire la gravele acuze pe care Florin Prunea le-a facut dupa finalul partidei de la Pitesti.
Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 05 March 2019 22:33

S-a întâmplat pe ...

Pe 6 martie 1475 s-a nascut Michelangelo Buonarroti. Tot pe 6 martie, dar in anul  1869 este prezentat in premiera tabelul periodic al elementelor, cateodata numit si tabelul periodic al lui Mendeleev. Ce alte evenimente au avut loc de-a lungul timpului pe 6 martie, aflam din rubrica ... S-A INTAMPLAT PE...

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 05 March 2019 22:29

Tratamente revoluționare pentru acnee

Dusmanul de temut al adolescentilor - acneea - poate fi invins acum prin terapii revolutionare.
Published in ȘTIRI VIDEO
Arbitrajul, cea mai stringenta problema din fotbalul romanesc? Etapa de etapa conducatorii cluburilor de fotbal din Romania se plang de greseli din ce in ce mai flagrante a arbitrilor, care viciaza in maniere decisive rezultatele meciurilor cu miza.
Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 05 March 2019 22:23

Putem combate astenia de primăvară!

Va simtiti slabit, obosit mai tot timpul si fara chef de viata? Nu va impacientati, pentru ca este vorba despre astenia de primavara. Ea va cauzeaza aceste stari deloc placute. Dar sunt niste reguli simple pe care, daca le urmati, va veti simti cu siguranta mai bine. Si veti depasi aceasta perioada.

Published in ȘTIRI VIDEO
Cei mici sunt invitati sa petreaca inceputul de primavara in compania actorilor de la Teatrul Luceafarul din Iasi.
Published in ȘTIRI VIDEO

Au lasat emotiile deoparte si au urcat pe podium. Vorbim despre mai multe mamici care au fetitele inscrise la o agentie de modeling din Iasi. Ele au avut de prezentat mai multe tinute de primavara alaturi de fiicele lor. Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Mamei si s-a bucurat de un real succes.

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 05 March 2019 22:09

Cultură japoneză în Iași

Iesenii au putut descoperi cateva franturi din cultura japoneza prin intermediul Festivalului Hinamatsuri.
Published in ȘTIRI VIDEO
Parteneriatul intre mediul academic si cel privat este unul deosebit de important. De ce? Specialistii spun ca pot recruta personalul din mai multe domenii de activitate inca de pe bancile facultatii si pot forma prin stagii de practica, un circuit care este mult mai simplu decat daca ar angaja printr-un simplu interviu.
Published in ȘTIRI VIDEO

INVESTIM ÎN IAȘI - S-AU DESCHIS ÎNSCRIERILE PENTRU INNOVATION LABS

 

Partea 1

Partea 2

 

Published in Investim în Iaşi
Page 1 of 3