Items filtered by date: Wednesday, 20 March 2019

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 88

Items filtered by date: Wednesday, 20 March 2019

Circa 2.000 de pastile de extasy, amfetamină, cocaină şi o armă cu aer comprimat au fost descoperite în cadrul unor percheziţii de amploare, marţi, în judeţul Satu Mare, două persoane fiind reţinute de poliţişti sub acuzaţia de introducere în ţară şi comercializare pe raza judeţului menţionat a drogurilor de mare risc.

Published in Eveniment
Wednesday, 20 March 2019 23:06

Un politician s-a imbolnavit de varicela

După ce s-a opus vaccinării obligatorii a copiilor s-a îmbolnăvit el însuşi din cauza unui virus care putea fi prevenit prin imunizare.

Published in Sănătate
Wednesday, 20 March 2019 23:02

Simona Halep are un nou antrenor

Simona Halep a declarat că se înţelege bine cu noul ei antrenor, Daniel Dobre, cu care a mai lucrat în trecut. Ea spune că, după 20 de ani de tenis, nu mai poate schimba prea multe în jocul ei din punct de vedere tehnic şi tactic.

Published in Sport
Wednesday, 20 March 2019 22:44

Lucrari oprite la centura Bacau

La doar cinci zile de la inaugurarea oficială a lucrărilor la centura municipiului Bacău, constructorul va opri, joi, munca, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Published in Bacău
Prezența masivă la București, sâmbăta trecută, a liderilor Partidului Popularilor Europeni, în fața miilor de aleși locali și a președintelui României, nu a fost doar o demonstrație de forță a PNL, ci și dovada atașamentului liberalilor față de proiectul european.
Published in Politic
Wednesday, 20 March 2019 21:22

Mereu lângă tine

Mereu lângă tine! Este laitmotivul unui eveniment caritabil dedicat familiilor aflate în dificultate şi care lupta cu tuberculoza. Evenimentul a fost organizat în ajunul Zilei Internaţionale de Luptă Împotriva Tuberculozei de către Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul Dispensarului Spitalului de Pneumoftiziologie şi a adunat 55 de familii beneficiare.

Published in ȘTIRI VIDEO
În data de 22 martie 2019, începând cu ora 13:00, în Sala de Conferințe a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI), clădirea Rectoratului- parter (Bd. D. Mangeron 67, Iasi), va avea loc Workshop-ul dedicat Zilei Mondiale a Apei, organizat de Departamentul Ingineria și Managementul Mediului, din cadrul Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, in parteneriat cu SC APAVITAL SA Iasi, Asociația ACVO și ASC CHEMIS.
Published in Local
Wednesday, 20 March 2019 21:15

S-a întâmplat pe ... 21 Martie

Pe 21 martie s-a născut renumitul compozitor Johann Sebastian Bach. Tot pe 21 martie, dar în anul 1990 România a solicitat aderarea la Consiliul Europei, cerere acceptată la 7 octombrie 1993. Mai multe despre ce s-a întâmplat de-a lungul timpului pe 21 martie, aflăm din rubrica... S-A ÎNTÂMPLAT PE ...

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 20 March 2019 21:11

Sânge pentru viaţă

Donarea de sânge este vitală pentru persoanele care au nevoie de intervenţii chirurigicale! Ca în multe alte centre din ţară, la Iaşi numărul donatorilor de sânge este mult prea mic pentru a acoperi necesarul pentru toate unităţile spitaliceşti care au secţii de chirurgie. În această perioadă, aproximativ 50 de persoane donează zilnic la Centrul Regional de Transfuzii Iaşi.

Published in ȘTIRI VIDEO
Primăria Municipiului Iași beneficiază și în 2019 de sprijinul Veolia Energie Iași (VEI) în finalizarea unei serii de proiecte de reabilitare a rețelelor termice primare și secundare. VEI își va folosi experiența în domeniu pentru a oferi consultanță pentru finalizarea lucrărilor, însă executanții acestor proiecte sunt alte companii desemnate de către PMI, beneficiarul lucrărilor.
Published in Local
Page 1 of 3