Items filtered by date: Friday, 01 February 2019

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

Items filtered by date: Friday, 01 February 2019

Incendiu devastator in Lunca Cetatuii! Acoperisul scolii din localitate a ars complet in urma unui incendiu violent. Peste 50 de pompieri s-au luptat cu flacarile peste 6 ore. Autoritatile vor decide unde vor merge copiii la scoala dupa ce se intorc din vacanta. Intre timp, o comisie de ancheta incearca sa descopere cauza care a dus la producerea incendiului.

Published in ȘTIRI VIDEO

La lumina zilei, urmarile incendiului sunt devastatoare.Flacarile au distrus apropape complet acoperisul scolii din Lunca Cetatuii, iar apa folosita de pompieri a afectat interioarele. Este clar ca in aceasta cladire nu se vor mai putea face cursuri multa vreme de acum incolo. Dupa vacanta intersemestriala, cei 600 de elevi vor face cursuri in alte unitati de invatamant.

Published in ȘTIRI VIDEO

Masuri noi de prevenire a gripei! Municipalitatea vrea sa vaccinze de anul viitor toate cadrele didactice si nondidactice din Iasi. Pentru acest lucru primarul i-a scris o adresa Ministrului Sanatatii pentru a putea identifica finantarea necesara pentru aceasta masura de prevenire a gripei.

Published in ȘTIRI VIDEO

Elevii si prescolarii au intrat in vacanta! Conform calendarului pentru anul scolar 2018-2019, anul acesta elevii vor avea parte de o vacanta intersemestriala intre 2-10 februarie, urmand ca pe data de 11 februarie acestia sa reia cursurile. Ramane de vazut daca acestia vor incepe orele intrucat Ministerul Educatiei a declarat ca mai multe scoli din tara sa-si suspende activitatea din cauza gripei.

Published in ȘTIRI VIDEO

 Sfintii zilei! Sarbatoare mare atat pentru crestinii ortodocsi cat si pentru romano-catolici. Pe 2 februarie este pomenita in cele doua mari biserici ... Intampinarea Domnului.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Director cu ordin de la minister! Bogdan Cruceanu a castigat concursul pentru functia de director al Casei de Cutura a Studentilor din Iasi. Pe 31 ianuarie, ministerul Tineretului si Sportului a emis ordinul de numire a acestuia.

Published in ȘTIRI VIDEO

Teatrul pentru Copii si Tineret Luceafarul din Iasi a pregatit pentru inceputul de an, o noua premiera! Vorbim despre "Alice in Oglindiria", un spectacol de senzatie, in care privitorii sunt purtati intr-o lume de poveste. Premiera are loc duminica, 3 februarie, iar biletele au fost deja puse in vanzare.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sindicalistii din invatamant de pregatesc de protest! Asta dupa ce in urma discutiile avute la Guvern, reprezentantii profesorilor nu au obtinut solutionarea doleantelor inaintate. Sindicalistii nu exlud ca inca de saptamana viitoare sa incepa actiunile de protest.

Published in ȘTIRI VIDEO

Liberalii sunt nemultumiti de deszapezirea din municipiu! Zapada a inceput sa se topeasca in Iasi, insa consilierii liberali sunt nemultumiti de modul in care s-a facut deszapezirea de catre municipalitate. In replica, primarul Mihai Chirica spune ca anul acesta a fost una dintre cele mai intense activitati de curatare a zapezii.

Published in ȘTIRI VIDEO

Politehnica Iasi s-a intarit in aceasta iarna cu patru noi jucatori. Un portar, fundas cental, un mijlocas banda si un atacant. Acestea sunt posturile pe care antrenorul Flavius Stoican a primit intariri in aceasta iarna. Nume cunoscute, cu CV-uri importante au semnat contracte cu gruparea ieseana. Cu totii au venit in capitala Moldovei cu acelasi gand, acela de a o duce pe Politehnica pentru al doilea sezon consecutiv in playoff-ul campionatului. Zilele acestea se va perfecta cel mai semna o intelegere cu gruparea din dealul Copoului inca un mijlocas central.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2