Items filtered by date: Sunday, 09 April 2017

 

Items filtered by date: Sunday, 09 April 2017
Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni a intervenit, duminică după amiază, în urma unui accident rutier produs la ieşire din Fălticeni spre Suceava. 
Published in Suceava

Fostul pilot de curse Daniel Onoriu a fost reţinut, sâmbătă, de poliţiştii bucureşteni, fiind acuzat de distrugere, după ce ar fi incendiat mașina fostei salei iubite. Fapta se pedepsește cu închisoare de la doi la șapte ani.

Published in Stiri

În România, mâine începe seria evaluărilor naţionale pe care le susţin elevii din învăţământul primar şi secundar, cu cei din clasa a doua, cărora li se vor verifica, în următoarele 3 zile, capacitatea de comunicare prin scris şi citit şi nivelul cunoştinţelor de matematică.

Published in Stiri

Un copil de 15 ani a încurcat autoutilitara tatălui cu locul de joaca. Acesta a luat autovehiculul deținut de tatăl sau și a provocat un grav accident in localitatea Slobozia, comuna Voinești.

După spusele părinților, tânărul ar fi furat cheia de la mașină și s-a izbit de un stâlp. În urma impactului sora acestuia a suferit multiple leziuni. Tânăra a fost transportată de urgență a spital. Polițiștii ajunși la fața locului au început cercetările în acest caz.

 

 

(Sursa: ziareiasi.ro)

Published in Local

Duminică, 9 aprilie, în jurul orei 15:30, a fost semnalat prin 112 un accident în sat Vădurele, comuna Alexandru cel Bun, județul Neamț.

Published in Neamţ

Un grav accident de circulație soldat cu decesul unui copil de zece ani a avut loc, duminică la amiază, pe raza localității Tudor Vladimirescu din comuna Albești.

Published in Botoşani

Pilotul român de drift Călin Ciortan a terminat pe locul 3, în etapa inaugurală a Campionatului European, care s-a disputat pe circuitul Greinbah din Austria.

Published in Sport

Sute de vieti este posibil sa fi fost salvate de un sofer al unei dube de securitate, care si-a pus vehiculul in fata camionului cu care a fost comis atacul de vineri de la Stockholm, ceea ce l-a facut pe terorist sa piarda controlul asupra volanului si sa intre in fatada unui magazin, relateaza MailOnline.

 Procurorii DIICOT și polițiști din Iași, Bacău și Vaslui au efectuat duminică 35 de percheziții, în cadrul unei acțiuni de amploare de destructurare a cinci grupări infracționale, care se ocupau cu contrabanda de țigări.

Published in Vaslui

Gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) a revendicat atacurile comise duminică asupra a două biserici creștine din Egipt și soldate, conform unui bilanț provizoriu, cu 36 de morți și peste o sută de răniți, relatează agențiile internaționale de presă.

Page 1 of 3