Items filtered by date: Saturday, 08 April 2017

 

Items filtered by date: Saturday, 08 April 2017

Locuiești la bloc, dar vrei să-ți renovezi casa de la țară nu trebuie să te stresezi prea tare în legătură cu banii, întrucât îți poți moderniza casa de la țară și cu bani puțini.

Published in Life Style

Au cunoscut succesul suprem, însă au dispărut când nimic nu părea să-i mai doboare. Dan Bălan‎, ‎Arsenie Todiraş‎ şi Radu Sârbu au luat-o pe drumuri separate în lumea muzicii. Cu toate acestea, Radu Sârbu crede că formația „O-Zone” s-ar putea reuni.

Published in Showbiz

Un roman care a furat tezaurul din aur al Sfantului Pantaleone, protectorul catedralei din orasul italian Vallo della Lucania, in valoare de 100.000 de euro, a fost arestat la Cluj-Napoca pentru a fi predat autoritatilor italiene, care urmeaza sa il puna sub acuzare.

Published in Stiri

O fetiță de patru ani aflată în stare gravă a fost preluată, sâmbătă după-amiază, de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la o clinică din Iași.

Published in Botoşani
Saturday, 08 April 2017 19:14

Un român rănit după atentatul din Suedia

Ministerul de Externe anunţă că un cetăţean român a fost rănit în atentatul de ieri din capitala Suediei. El este internat într-un spital din Stockholm și e în stare stabilă.

Published in Stiri

Un accident de tren a avut loc sâmbătă, 8 aprilie, în jurul orei 15, în judeţul Hunedoara. Un tren de marfă a deraiat şi s-a răsturnat pe tronsonul dintre Petroşani şi Simeria (în zona Băiţa-Merişor).

Published in Stiri

Țigări de contrabandă au fost găsite de polițiști într-un cafe-bar din Gura Humorului.

Published in Suceava

Un incendiu a izbucnit astăzi (8 aprilie) la un schit din comuna Vînători-Neamț. Incendiul a fost anunțat la Dispeceratul ISU-Ambulanță Neamț la ora 12:25 și se manifesta la casa de prăznuire a schitului Vovidenia.

Published in Neamţ

Odată cu primăvara se înmulțesc și bizonii de pe drumurile Patriei.

Published in Stiri
Saturday, 08 April 2017 15:22

Pelerinaj în ajun de Florii la Iaşi

În municipiul Iaşi este organizat, începând cu ora 16.00, un pelerinaj de Florii. Aceasta se va desfăşura pe următorul traseu: Biserica Bărboi – Strada Costache Negri – Biserica „Sfântul Sava” – Mănăstirea „Sfinţii Trei Ierarhi” – Catedrala Mitropolitană din Iaşi.

Published in Life Style
Page 1 of 3