Items filtered by date: Thursday, 06 April 2017

 

Items filtered by date: Thursday, 06 April 2017

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că, din punctul său de vedere, excluderea din partid a lui Victor Ponta, pusă în discuție la reuniunea Comitetului Executiv Național, nu reprezintă o problemă prioritară în această perioadă.

Published in Stiri

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, pentru News.ro, că a trimis pachetul de legi privind justiţia la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), precum şi la Ministerul Public, termenul pentru primirea eventualelor propuneri fiind 13 aprilie.

Published in Stiri

Locurile de muncă bine plătite pot fi găsite și în alte sectoare ale economiei, mai puțin populare, în care bătălia este mai mică. Joburile rare pot aduce venituri chiar și de 30.000 de lei pe luna și de multe ori nu necesită studii superioare.

Published in Economic

Laszlo PACSO - fondator proiect Business Days

Published in Puls Economic
Thursday, 06 April 2017 19:45

VIN ALEGERILE LA PNL

Dorin DOBRINCU - candidat PNL Organizația Municipală;

Dorin CRISTEA - candidat PNL Organizația Județeană

Published in Dezbaterea zilei

Pentru a obţine un salariu mai nu este indicat să spui un număr concret când vine vorba de suma cerută, ci este bine să oferi un barem (intre atât şi atât), scrie Quartz

Published in Life Style

De la 15 iunie, tarifele de roaming vor fi eliminate, potrivit votului final dat astăzi în Parlamentul European. Cetățenii europeni vor putea să telefoneze, să trimită sms-uri și să folosească date pe mobil atunci când călătoresc în alt stat-membru, la aceleași costuri ca acasă.

Published in Life Style

Un elev de clasa a 9-a al Liceului "Dimitrie Leonida" din Iaşi a ajuns, joi, la spital, după ce a fost lovit cu un scaun în cap de către un coleg. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au deschis un dosar penal in rem pentru tentativă de omor.

Published in Sănătate

Un accident de circulație a avut loc astăzi (6 aprilie) după curba de la Almaș, pe drumul Piatra-Neamț – Tărgu-Neamț, în jurul orei 17:50. Din primele informații, este vorba despre o dubă care a ieșit în afara părții carosabile, a lovit gardul unui pod și a căzut în pârâu.

Published in Neamţ
Page 1 of 5