Items filtered by date: Wednesday, 05 April 2017

Items filtered by date: Wednesday, 05 April 2017

Gaz Metan - CSM Poli Iaşi 0-2 (V. Gheorghe 45, Ştefănescu 85). Formaţia CSM Poli Iaşi a câştigat, miercuri, meciul jucat în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în etapa a patra din play-out, şi a devenit noul lider al ierarhiei.

Published in Sport

Nu arunca cauciucurile vechi. Transformă-le în scaune de grădină unice şi confortabile, pentru după amiezile în care vrei să te relaxezi.

Published in Life Style

Ciprian Coc, un maramureşean pasionat de etnografie a strămutat o casă care stătea să se dărâme din Botiza, la el acasă, în Strâmbu Băiuţ. El a reabilitat-o, a înlocuit lemnul compromis şi, cel mai probabil, va face din ea un muzeu privat. Casa a venit ”la pachet” cu costume populare vechi de peste 100 de ani, dar şi cu întreaga poveste a foştilor proprietari.

Published in Life Style

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, spune că se așteaptă ca Legea salarizării unitare să fie întoarsă în Parlament de președintele Klaus Iohannis, aceasta afirmând că se bazează pe "intuiție".

Published in Stiri

Un avion de vânătoare de tip F-16 s-a prăbușit, astăzi, în statul american Maryland, iar pilotul s-a catapultat, anunță autoritățile americane, citate de cotidianul The Washington Post.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că se impune un audit la Ministerul Public, măsura anunţată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, fiind una bună dacă va avea şi un raport final.

Published in Stiri

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităților competente un cetățean din Republica Moldova, pe numele căruia este emisă, de către autorităţile din România, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare.

Published in Vaslui

Poliţiştii de frontieră gălăţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat un cetăţean din Republica Moldova, care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport românesc fals.

Published in Stiri

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat, pe timpul desfăşurării unor acţiuni specifice de combatere a braconajului piscicol, şase persoane care desfăşuraseră activităţi de pescuit comercial, fără a deţine documente legale sau folosind unelte de pescuit interzise de lege.

Published in Stiri

Un bărbat angajat al unei societăţi din Paşcani a fost depistat de către şefii săi, când fura combustibil de la una dintre maşinile firmei.

Published in Stiri
Page 1 of 5