Items filtered by date: Tuesday, 04 April 2017

 

Items filtered by date: Tuesday, 04 April 2017

Doi britanici, căsătoriţi de peste 70 de ani, au murit la interval de doar patru minute, informează publicaţia britanică The Telegraph. 

Published in Life Style

Patru lucrători ai Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) au fost răpiți marți în Somalia, probabil de militanți ai grupării islamiste Al-Shabaab, transmite Xinhua.

Cel mai mare clopot din Europa va rasuna la Catedrala Mantuirii Neamului si va avea inscriptionat pe el chipul Patriarhului Daniel. Clopotul are 25 de tone si a fost turnat la firma Grassmayr din Innsbruck, unul din cele mai importante ateliere de profil din Europa.

Published in Life Style

Cei care au plătit deja una dintre formele taxei de poluare mai au de aşteptat până vor recupera banii plătiţi, chiar dacă au câştigat în instanţă. Singura soluţie este să apeleze la un executor judecătoresc pentru a grăbi recuperarea taxelor achitate. Drumul până la decizia definitivă durează cel puţin un an şi jumătate, iar o persoană care vrea banii înapoi de la stat are nevoie de mult timp și nervi pentru asta.

Published in Auto

Bugatti în colaborare cu echipa PG a anunţat lansarea unei veritabile biciclete de lux. Bicicleta va fi una exclusivistă, se vor produce numai 667 de modele şi va costa 36.000 de euro.

Published in Life Style

Un diamant rar, cunoscut sub numele de "steaua roz", a fost vândut în Hong Kong pentru mai mult de 71 de milioane de dolari, stabilind un nou record mondial pentru o piatră prețioasă la licitație. Piatra, de 59,6 carate, de formă ovală, a fost cumpărată după licitare, la doar cinci minute, de la Sotheby's, firma de licitaţii numărul unu în lume. Acesta este cel mai mare diamant lustruit din clasa sa şi a fost vândut pentru 83 de milioane de dolari la Geneva, în 2013, dar cumpărătorul a intrat, mai târziu, în incapacitate de plată. Până acum, recordul a fost deţinut de diamantul albastru Oppenheimer, care a fost vândut pentru 50 milioane de dolari în luna mai 2016.

Potrivit firmei de licitaţii Sotheby's, cumpărătorul a fost un comerciant de bijuterii cu amănuntul, Chow Tai Fook Jewellery, din Hong Kong. Alexander Breckner, managerul unuia dintre magazinele de diamante, "77 de diamante“, a declarat pentru BBC că piatra a fost excepțională.

„Este cel mai mare diamant roz găsit vreodată în istoria omenirii. Este o culoare incredibilă. Și mărimea absolută a pietrei îl face atât de rar și de frumos.“

 

Sursa: BBC NEWS

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, pe lângă sport trebuie să adopţi şi un stil de viaţa sănătos. Aşa că renunţă la acele alimente care îţi fac rău pentru a nu fi pusă în situaţia de a avea tentații culinare într-un moment de slăbiciune.

Published in Sănătate

De Paşti toată lumea vrea să aibă cele mai frumos decorate ouă pentru a-şi impresiona invitaţii. O mulţime de abţibilduri şi de elemente decorative acoperă ouăle colorate în culori diferite într-o explozie care iți ia ochii.

Published in Life Style

Un magistrat de la Judecătoria Sectorului 4 va decide miercuri dacă admite cererea victimelor incendiului de la Colectiv de introducere ca părţi responsabile civilmente a Ministerului Sănătăţii şi a statului român, reprezentat de Ministerul Finanţelor, pentru a putea fi acoperite daunele pe care instanţa le va stabili la finalul procesului.

Published in Stiri

Oamenii de știință spun că cei ce consumă marijuana suferă mai multe boli cardiace decât cei care nu fumează drogul.

Published in Life Style
Page 1 of 5