Items filtered by date: Friday, 21 April 2017

 

Items filtered by date: Friday, 21 April 2017
Friday, 21 April 2017 21:57

Cutremur în România, vineri seară

Vineri seară a avut loc un seism în județul Vrancea.

Published in Stiri

O fermă zootehnică a fost scoasă la licitație publică pentru neachitarea unor credite bancare obținute în urmă cu zece ani.

Published in Botoşani

Ministerul Afacerilor Interne va organiza şi în acest an sesiuni de admitere pentru mai multe instituţii de învăţământ din ţară.

Published in Stiri

Carmen GHERCĂ - președinte ANCAAR Iași;

Liviu MĂGURIANU - coordonator programe Asociația "Salvați Copiii" - Iași

Published in Politica la Iaşi

Fenomen extrem in Romania! Dupa 200 de ani, primavara a fost din nou inghitita de viscol si ninsori abundente. Codul portocaliu de viscol si ninsori a intors tara cu susu-n jos, iar nimeni nu s-a putut impotrivi furiei naturii. In Iasi, mii de copaci au fost doborati de vantul foarte puternic si cantitatile uriase de zapada, iar peste 10 artere de circulatie din judet au fost inchise traficului rutier. De mai bine de 48 de ore, autoritatile fac tot ceea ce este omeneste posibil sa nu se blocheze orasul si judetul.

Published in ȘTIRI VIDEO

Ninsoarea da peste cap si activitatea de pe Aeroportul International din Iasi. Mai multe curse au fost amanate si chiar anulate. Zeci de ieseni au fost nevoiti sa isi amane deplasarile sau au ajuns cu intarziere la destinatie.

Published in ȘTIRI VIDEO

Emotii pentru trei gravide din judet. Durerile nasterii le-au apucat chiar cand drumurile din satele in care locuiesc erau sub nameti. A fost nevoie de interventia echipajelor de urgenta, care le-au adus pe femei la maternitate. Doua dintre ele au fost preluate cu senilata, iar o gravida a ajuns la Iasi dupa ce a fost transportata cu elicopterul SMURD.

Published in ȘTIRI VIDEO
Friday, 21 April 2017 20:21

Au ramas fara curent

46 de localitati din judetul Iasi sunt in bezna de mai bine de 24 de ore, din cauza ninsorilor abundente. Vremea extrema a distrus 12 linii de inalta tensiune in Moldova. Societatea care distribuie energie electrica a mobilizat zeci de echipe de interventii pentru remedierea, in timp scurt, a tuturor avariilor.

Published in ȘTIRI VIDEO
Friday, 21 April 2017 20:19

Situatie incordata la FOTBAL SA

Se agita din nou relatia dintre primarie si echipa de fotbal din Copou. Si asta dupa ce primarul a anuntat ca tot patrimoniul societatii FOTBAL SA va trece in administrarea municipalitatii. Asta inseamna ca banii incasati de societate nu vor mai ajunge la clubul de fotbal.

Published in ȘTIRI VIDEO
Friday, 21 April 2017 20:18

Dispare EcoPiata

Dispare una dintre societatile aflate in subordinea Primariei. Nemultumit de activitatea de la EcoPiata, primarul vrea sa treaca toate spatiile societatii in patrimoniul Primariei. Asta va duce automat la disparitia societatii EcoPiata.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 4