Items filtered by date: Thursday, 20 April 2017

 

Items filtered by date: Thursday, 20 April 2017

Zona în care s-a produs accidentul de joi seară din municipiul Botoșani arăta ca după război. Aceasta după ce tânărul șofer a reușit să ajungă pe contrasens, cu față mașinii în poziția inversă de deplasare.

Published in Botoşani

Gimnasta Cătălina Ponor s-a calificat inițial, joi, în finale la bârnă şi sol, iar Larisa Iordache în finala de la bârnă, la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca.

Published in Sport

O serie de atacuri aeriene desfăşurate în nordul Peninsulei Sinai au ucis 19 membri ai Stat Islamic în Egipt, inclusiv trei lideri ai grupării, potrivit armatei egiptene.

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident ce a avut loc astăzi (20 aprilie), în jurul orei 7:00, la ieșire din localitatea Turturești, comuna Girov.

Published in Neamţ

Situaţie extrem de gravă înregistrată, joi după-amiază, într-o intersecţie din municipiul Botoşani.

Published in Botoşani

La ora 16.00, în județul Suceava au rămas nealimentate cu energie electrică 9 localități, dintre care 5 localități afectate total : Voievodeasa, Benia, Bobeica, Breaza de Sus, Moldova-Suliţa și 4 localități rămase alimentate partial cu energie electrică: Vatra Moldoviței, Straja, Marginea, Izvoarele Sucevei.

Published in Suceava

Este momentul ca statele membre să ia o decizie cu privire la primirea României în Schengen, a declarat joi, la București, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Published in Stiri
Thursday, 20 April 2017 20:00

Puls Economic - TREI DOAMNE... DE SUCCES!

Larisa FARCAȘ - manager;

Anca HORTOLOMEI - hairstylist;

Denisa ȚUGUI - cosmeticiană

Published in Puls Economic

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat joi că Executivul va face o evaluare „riguroasă” a celor patru coduri – penal și de procedură penală, civil și de procedură civilă – precizând că acestea și-au arătat neconcordanțele atât cu Constituția și normele europene, dar și între propriile prevederi.

Published in Stiri
Thursday, 20 April 2017 19:45

IMPOZITUL PE GOSPODĂRII

Mirabela MIRON - președinte firma de consultanță

Published in Dezbaterea zilei
Page 1 of 4