Items filtered by date: Sunday, 02 April 2017

 

Items filtered by date: Sunday, 02 April 2017

Un tânăr şi-a pus capăt zilelor, după o ceartă cu soţia. S-a întâmplat, sâmbătă după amiază, în localitatea Cordăreni din județul Botoșani când Dănuţ Coţovanu, de 30 de ani, a avut un conflict cu soţia şi a spus că se duce la părinţii săi.

Published in Botoşani

O femeie a fost transferată, duminică după amiază, cu un elicopter SMURD la Iaşi.

Published in Sănătate

Un şofer din Suceava şi-a filmat bordul motocicletei în timp ce o conducea. Nu este, însă, vorba despre o filmare banală, însă, pentru că acul acceleraţiei a ajuns la un moment dat la o viteză de-a dreptul amețitoare: de 273 de km/h.

Published in Suceava

Există legende urbane care spun că benzina cu cifră octanică mai mare face motorul să meargă mai bine, scade consumul, crește puterea sau toate la un loc. Care este adevărul?

Published in Auto

Când spui buncăr te gândeşti de obicei la o construcţie din oţel şi beton în stilul secolului al XX-lea, prevăzută cu paturi de campanie şi un stoc rezonabil de conserve; în general, cu strictul necesar pentru a supravieţui unui cataclism planetar.

În jur de 20-30 de persoane au protestat astăzi în Piaţa Unirii. Oamenii sunt nemulţumiţi de activitatea Guvernului.

Published in Stiri

Profesorul Cristian Dinu Popescu, medic primar neurolog, a murit în condiţii suspecte pe raza comunei Golăieşti. Medicul în vârstă de 67 de ani s-a stins din viaţă duminică, 02 aprilie.

Published in Sănătate

Ieri și astăzi (2 aprilie), polițiștii rutieri sunt angrenați într-o acțiune organizată de Serviciul Rutier, pe raza întregului județ, pentru respectarea regimului legal de viteză și, implicit, pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul excesului de viteză sau a vitezei neadaptate.

Published in Neamţ

Carmen Iohannis, soția președintelui României, spune că este important ca societatea să se implice în ajutorarea copiilor diagnosticați cu autism și subliniază că este datoria tuturor să depună eforturi pentru recuperarea acestora.

Published in Sănătate

Unsprezece şoferi au fost prinşi, duminică, în aproximativ trei ore, conducând cu viteze excesive pe autostrăzi, unul dintre ei, un tânăr de 19 ani, rulând cu 219 kilometri pe oră.

Published in Stiri
Page 1 of 3