Items filtered by date: Tuesday, 18 April 2017

 

Items filtered by date: Tuesday, 18 April 2017

În acest an, Campionatul European de Dans Latin a avut loc la Moscova, pe 15 aprilie. Concursul a fost câștigat de Dorin Frecăuțanu și Marina Sergheeva, cuplul de dansatori care a reprezentat Republica Moldova. Dansatorii moldoveni au impresionat grație profesionalismului, abilităților cu care s-au mișcat pe scenă.

Published in Showbiz

O primărie din județul Suceava intenționează să construiască un bloc de locuințe pentru medici prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL).

Published in Suceava

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier a descoperit, ascunse în butelia de gaz lichefiat a unui autovehicul, peste 4.000 de ţigarete de contrabandă, pe care un cetăţean moldovean a încercat să le introducă ilegal în ţară.

Published in Stiri

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora au depistat un cetăţean irakian, care a trecut înot râul Prut, cu ajutorul unei saltele pneumatice, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Published in Stiri

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat în trafic un cetățean român aflat la volanul unui autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice.

Published in Vaslui

În P.T.F. Albiţa, echipa comună de control formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit, ascunse pe corpul unui cetățean român și în roata de rezervă a autoturismului în care acesta era pasager, 7.060 comprimate și 570 fiole de substanţe incluse în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008.

Published in Vaslui

Meteorologii au emis cod portocaliu de ninsori la munte și cod galben de ploi în mare parte din ţară. ANM a emis cod portocaliu de ninsori la munte.

Published in Stiri

O bomba de aruncator a fost gasita pe un camp din apropierea orasului vasluian Murgeni de un barbat care ara.

Published in Vaslui

Irina GHIOCĂ - director Direcția Creșe - Primăria Iași

Published in Darea de seama
Tuesday, 18 April 2017 19:45

NOI CU CINE VOTĂM?

Marius BODEA - deputat PNL

Published in Dezbaterea zilei
Page 1 of 4