Items filtered by date: Monday, 17 April 2017

 

Items filtered by date: Monday, 17 April 2017

Un accident produs duminică în giratoriul de la Colegiul Economic din Bacău, în care au fost implicate o ambulanță și un taxi, a provocat un val de injurii la adresa taximetriștilor, în mediile de socializare. În cele din urmă, s-a dovedit că vinovat era altcineva.

Published in Bacău

Două gospodării au fost cuprinse de incendii, în prima zi de Paște, în județul Suceava. Pompierii militari ai Gărzii Intervenţiei Solca, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Iaslovăţ şi Arbore, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Iaslovăţ, chiar în prima zi de Paște.

Published in Suceava

Un șofer a chefuit cu mult alcool în prima zi de Paște, apoi s-a urcat la volan.

Published in Suceava

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, că şi-a propus să se comporte "cât se poate de normal" pe perioada mandatului său de şef al Guvernului, el precizând totodată că evită să facă anumite lucruri fiindu-i teamă să nu pice în ridicol.

Published in Stiri

Anchetatori ruşi interoghează un nou suspect în legătură cu atentatul sinucigaş de la metroul din Sankt Petersburg de la începutul acestei luni, a declarat luni o sursă la curent cu ancheta pentru Reuters.

Monday, 17 April 2017 18:43

SUA şi Rusia se întrec în megabombe

Americanii au aruncat asupra jihadiştilor Statului Islamic din Afganistan cea mai mare bombă non-nucleară din lume, dar ruşii spun că deţin una şi mai puternică.

E un băiețel, a exclamat, la unison, Internetul, care, luni în șir, a așteptat, cu sufletul la gură, nașterea unui pui de girafă la grădina zoologică din New York.

Published in Life Style

Poliţia din Serbia a precizat astăzi că arestarea lui Sebastian Ghiţă în Belgrad a fost dispusă pentru 18 zile, perioadă în care este ţinut în custodie de autorităţile din ţara vecină. În acest timp se va lua o decizie şi în privinţa extrădării în România. Fostul parlamentar era dat în urmărire prin Interpol şi a fost prins săptămâna trecută în capitala sârbă.

Published in Stiri

Derutat de la alcool, un şofer din judeţul Neamţ n-a mai putut ţine drumul drept şi a plonjat cu mașina de pe un pod.

Published in Neamţ

Branko GRAHOVAC - jucător CSM Politehnica Iași

Published in Contraatac
Page 1 of 3