Items filtered by date: Sunday, 16 April 2017

 

Items filtered by date: Sunday, 16 April 2017

Mii de sustinatori ai presedintelui Recep Tayyip Erdogan au inceput sa se stranga in Piata Taksim din Istanbul, pentru a sarbatori victoria la referendumul de modificare a Constitutiei, ce ii va oferi sefului statului prerogative sporite.

 

Un grav accident rutier a avut loc în prima zi de Paști, duminică, 16 aprilie 2017,  în jurul orei 20.30, pe DN 17, între Suceava și Stroiești, în apropierea de intersecția spre Trei Movile - Florinta. Șoferul unui autoturism Opel Corsa a depășit o coloană de mașini și s-a izbit violent într-un aututorism VW Passat care circula regulamentar dinspre Suceava și în care se afla o familie care mergea la un priveghi la Stroiești.

Published in Suceava

Un șofer din SUA care a parcat aiurea a fost pus la punct de către doi tineri cu mașini de teren.

Bizonul a parcat pe două locuri, ignorând total marcajul din parcarea unui centru comercial. Doi tineri și-au parcat mașinile la câțiva cm de portierele acestuia, astfel fiindu-i imposibilă urcarea în autoturism. În cele din urmă, șoferul ghinionist a urcat prin portbagajul mașinii.

 

(Sursa: ziareiasi.ro)

Published in Life Style

Ministerul Finanțelor Publice a organizat, duminică, extragerea Loteriei bonurilor fiscale de Paște. În urma tragerii la sorți, s-a stabilit că bonurile fiscale emise în data de 15 februarie 2017, cu valoarea de 603 de lei, sunt câștigătoare.

Published in Economic

Cea mai vârsnică persoană din lume, o femeie din Italia, a murit sâmbătă seara, transmite The Independent.

Published in Life Style

Cel puţin 68 de copii se numără printre cei 126 de oameni ucişi sâmbătă, în atacul cu bombă care a vizat autocare cu refugiaţi din oraşe siriene aflate sub asediu, au declarat activişti citaţi de BBC News.

9 copii şi 7 mame, internaţi în secţia Ginecologie a Spitalului Municial Urziceni, au fost evacuaţi după ce un incendiu a izbucnit în această secţie. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Published in Stiri

Ziua de Paște este marcată de o tragedie întâmplată în Italia. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Dover și nu există supraviețuitori.

Avertisment dur din Federaţia Rusă atât pentru Occident, cât şi pentru Statele Unite ale Americii. Un fost preşedinte al Uniunii Sovietice avertizează. Relaţiile dintre Kremlin şi cancelariile occidentale trebuie să se amelioreze cât mai repede, altfel conflictul poate escalada într-unul extrem de grav.

De duminică seară, până marți dimineață, vremea va fi rece, va ploua și va bate vântul cu putere, mai ales în sudul și sud-estul țării, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Published in Stiri
Page 1 of 3