Items filtered by date: Saturday, 15 April 2017

 

Items filtered by date: Saturday, 15 April 2017

O explozie s-a produs sâmbătă, în Siria, în apropierea unui autobuz care transporta refugiați de război către orașul sirian Alep. Presa internațională relatează că 70 de oameni și-au pierdut viața în timpul atacului, iar alți 128 au fost răniți.

Saturday, 15 April 2017 20:21

Lumina Sfântă a ajuns în România

Lumina Sfântă de la Ierusalim, care în această noapte va fi împărțită credincioșilor din toată lumea, a ajuns în România.  

Published in Life Style

Un tânăr a dovadă de tupeu, după ce s-a urcat băut la volan şi a produs un accident rutier, în urma căruia un bărbat a fost lovit.

Published in Botoşani

Un Matiz în care se aflau doi tineri, condus de o fată, s-a răsturnat sâmbătă după-masă la Miroslava.

Published in Stiri

Ieri, 14 aprilie 2017, credincioșii ortodocşi au avut posibilitatea să participe la una dintre cele mai impresionante manifestări dedicate Sărbătorilor Pascale: procesiunea ,,Drumul Crucii”.

Published in Neamţ

Sâmbătă seara, Compania de Transport Public (CTP) din Iași va avea program prelungit pentru a veni în sprijinul celor care se vor îndrepta spre biserici pentru slujba de Înviere.

Published in Stiri

Descoperire macabră sâmbătă în Iași! Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit mort într-un șanț aproape de Gara Socola.

Published in Stiri

Cel puțin 25 persoane au murit și alte 16 au fost date dispărute în urma unor inundații provocate de vineri după-amiaza de ploi diluviene în nord-vestul Iranului, potrivit presei locale, informează sâmbătă AFP.

Published in Stiri

Sărbătorile aduc pe masa românilor bucate alese. Medicul nutriţionist Luminţa Florea spune ce putem alege din acest belşug gastronomic, tocmai pentru a nu transforma tradiţia într-o ameninţare pentru sănătatea noastră.

Published in Sănătate
Page 1 of 3