Items filtered by date: Friday, 14 April 2017

 

Items filtered by date: Friday, 14 April 2017

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Carmen Dan, a cerut, vineri, în timpul unei vizite la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în judeţul Arad, o evaluare a situaţiei administrative a fiecărui punct de trecere a frontierei.

Published in Stiri

Statele Unite au anuntat, vineri seara, trimiterea unor avioane militare de tip F-35 in tari europene membre NATO, pentru misiuni de antrenament de rutina.

Un tânăr de 31 de ani, din municipiul Rădăuți, s-a ales cu dosar penal pentru furt după ce a sustras banii de la o sală de jocuri.

Published in Suceava

Un sucevean a fost arestat de polițiștii din Vaslui după ce a fost prins cu peste 200.000 de ţigarete de contrabandă ascunse în autoutilitara sa.

Published in Vaslui

A fost bataie pe cozonaci, joi, intr-un supermarket din Iasi. Peste 200 de oameni au stat la coada inca de la ora 5 dimineata, ca sa prinda cozonaci mari si cu 2 lei mai ieftini decat cei normali.

Published in Life Style

Vasile ȘALARU - președinte executiv ALDE Iași

Published in Politica la Iaşi
Friday, 14 April 2017 19:45

SĂRBĂTORI PASCALE FERICITE!

PR Paroh Mihai MĂRGINEANU - Parohia TOMA COZMA

Published in Dezbaterea zilei

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a încercat să şteargă geamurile apartamentului, însă a căzut.

Published in Botoşani

Un șofer din Bacău a trecut prin încercarea vieții sale, vineri după-amiază.

Published in Vaslui

Republica Moldova va avea statut de observator în cadrul Uniunii Economice Eurasiatice (UEE), a anunțat vineri președintele Kârgâzstanului, Almazbek Atambaiev, la summitul organizației ce a avut loc la Bișkek, informează EFE.

Page 1 of 5