Items filtered by date: Thursday, 13 April 2017

 

Items filtered by date: Thursday, 13 April 2017

Continuam seria imaginilor cu soferii din Iasi care parcheaza neregulamentar pe strazile din oras si, astfel, ingreuneaza traficul masinilor. 

 

Acestia sunt soferii surprinsi in imagini de cativa ieseni care urmaresc Iasi TV Life. Telespectatorii nostri i-au fotografiat si ne-au trimis imaginile. Va lasam si pe dumneavoastra sa apreciati conduita acestor conducatori auto indiferenti. 

Iar daca ati surprins vreo imagine cu masini parcate... ca pe maidan, va rugam sa ni le trimiteti, fie pe mail-ul This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., fie pe pagina noastra de Facebook - https://www.facebook.com/iasitvlife.ro/, iar noi le vom publica.

 

1. Laurentiu ne-a trimis aceasta fotografie realizata cu o camera video de bord, in care o masina a fost parcata cu tupeu chiar pe trecerea pentru pietoni.

2. Alex ne-a trimis aceste doua fotografii, realizate in cartierul Nicolina. 

3. Radu ne-a trimis aceste doua fotografii, realizate pe Strada Canta si Calea Chisinaului. 

 

Published in Local

De acum e oficial! AC Milan și-a schimbat acționariatul și a trecut de la Fininvest, firmă deținută de Silvio Berlusconi, la chinezii de la Rossoneri Sport Investment Lux.

Published in Sport

Numai în Republica Moldova poți vedea așa ceva. O echipă de muncitori a fost surprinsă în timp ce acoperea gropile de pe o porţiune de drum cu pământ.

Published in Stiri

Un semafor a fost montat în Podu Roș pe bulevardul Socola, aproape de stația de autobuz de la "1001 articole".

Published in Auto

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul de promulgare a legii care scuteşte de la cheltuielile de întreţinere copiii cu vârste de până la trei ani, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Published in Stiri

Patru oficiali ai armatei americane au dezvăluit că Washingtonul a lansat o bombă uriaşă în Afganistan. Potrivit primelor informaţii, bomba poreclită MOAB a fost lansată în jurul orei locale 19.00 (17.30 ora României), fiind vorba de cea mai mare bombă non-nucleară lansată vreodată de Statele Unite, transmite CNN.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a aflat într-o vizită de lucru în județul Bacău, însoţit de directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ștefan Ioniță.

Published in Bacău

Laura DAPS - antreprenor;

Constantin ISARIE - antreprenor

Published in Puls Economic

Tragedie în Săptămâna Patimilor, în județul Suceava. Un bărbat de 45 de ani a fost găsit mort  într-un pârâu, miercuri dimineață.

Published in Suceava
Thursday, 13 April 2017 19:45

CE SPORTURI AR TREBUI SĂ FINANȚĂM

Alin AIVĂNOAEI - consilier județean

Published in Dezbaterea zilei
Page 1 of 5