Items filtered by date: Wednesday, 12 April 2017

 

Items filtered by date: Wednesday, 12 April 2017

“Palma lui Dumnezeu” cum a fost denumită de către un cioban Fundătura Ponorului, este un alt colţ de rai din ţara noastră pe care trebuie să îl vizitaţi cel puţin o dată în viaţă pentru a vă încărca de energie şi pentru a vă deconecta de la stresul cotidian.

Published in Life Style

Corey Hancock, un fotograf din Oregon era într-o zi într-una din plimbările sale obişnuite când a văzut un pui de ursuleţ care părea să fie mort.

Dacă aţi primit vreodată nişte flori atât de frumoase încât aţi sperat să nu se usuce vreodată, acum acest lucru este aproape posibil.

Published in Life Style

Ziarul britanic Daily Mail a fost de acord să-i plătească daune Melaniei Trump, Prima Doamna a Statelor Unite, după ce a publicat un articol despre cariera ei de model.

Published in Showbiz

Poliția germană anchetează un cetățean marocan în vârstă de 24 de ani, care este suspectat că a plănuit un atentat vizând Ambasada Rusiei de la Berlin, a anunțat purtătorul de cuvânt al Parchetului din Dresda.

In numai trei ore, în zona Bârlad au avut loc trei accidente rutiere, sodate cu un mort, două victime minore de șapte ani rănite ușor și un șofer de 54 de ani, din Vaslui rănit grav. Acesta din urmă a fost victima unui accident rutier produs în satul Sârbi, comuna Banca, pe DE 581, în jurul orelor 15.30.

Published in Vaslui

Printr-un document oficial transmis astăzi de la Palatul Elisabeta a fost comunicată decizia de acordare a Înaltului Patronaj Regal al Alteței Sale Regale, Custode al Coroanei Române şi Principesă Moştenitoare, Margareta a României pentru instituția de cultură Ateneul din Iaşi.

Published in Stiri

Mirabela MIRON - manager Grup de Firme Avisso;

Paula COBZARU - manager ExpertCont

Published in Investim în Iaşi
Wednesday, 12 April 2017 19:45

RELIGIE ȘI EDUCAȚIE CONTEMPORANĂ

Camelia GAVRILĂ - profesor doctor

Published in Dezbaterea zilei

Procurorii din Botoșani au venit cu primele informații privind cazul unui bărbat găsit marți, 12 aprilie, lângă stația CFR din Hilipceni.

Published in Botoşani
Page 1 of 5