Items filtered by date: Monday, 10 April 2017

 

Items filtered by date: Monday, 10 April 2017

În Republica Moldova se atestă un acces diferențiat la serviciile de sănătate. Persoanele cu demnitate publică, funcționarii, se tratează în condiții mult mai bune decât restul cetățenilor, dar o fac pe banii contribuabililor, menționează Ghenadie Ţurcanu, coordonator de programe la Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (PAS).

Published in Stiri

Un șofer poate realiza anumite reparații la propria mașină, fără să piardă timp și bani la un service auto.

Published in Life Style

Cu nu mai puţin de 855.000 zone individuale înregistrate, România deţine cel mai mare număr de podgorii din Uniunea Europeană.

Published in Economic
Monday, 10 April 2017 21:17

Cutremur în România, luni seară

Un cutremur de 3,8 grade s-a înregistrat luni seară în România. 

Published in Stiri

O bătrână de 82 de ani a fost găsită înecată într-un iaz din Rădăuți, duminică.

Published in Suceava

România și Bulgaria se află pe drumul cel bun și nu se prezintă mai rău decât alte state membre ale Uniunii Europene, a declarat luni comisarul pentru justiție, consumatori și egalitatea de gen, Vera Jourova, în contextul prezentării luni, la Bruxelles, a Tabloului de bord al UE din 2017 privind justiția, un raport ce oferă o imagine de ansamblu comparativă asupra eficienței, calității și independenței sistemelor de justiție din statele membre ale Uniunii, notează BTA.

cms. șef Elvis TUDOSE - şef BCCO Iaşi

Published in Fapte și Drepturi

Ministrul Justiției, Tudorel Toader spune că protejarea denunțătorului care ar ajunge să nu mai fie tras la răspundere de justiție i se pare injustă.  El a spus că s-ar da astfel startul unui 'concurs' între denunțători și ar câștiga cel care denunță primul. 

Published in Stiri

Vremea va continua să fie oscilantă pe durata următoarelor două săptămâni, cu intervale în care valorile termice vor fi încadrate în normele climatologice ale perioadei, dar și cu zile în care valorile termice vor scădea semnificativ, alături de precipitații importante cantitativ, mai ales în data de 11 aprilie, precum și după 15 aprilie, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 10 - 23 aprilie 2017, publicată luni.

Published in Stiri

O tragedie s-a petrecut luni după-amiază în CUG în jurul orei 15:30. O tânără de 27 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc.

Published in Stiri
Page 1 of 5