Items filtered by date: Saturday, 01 April 2017

 

Items filtered by date: Saturday, 01 April 2017

CSM Poli Iași a învins-o pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a treia a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Published in Sport

Cel putin 19 persoane au fost ranite, dintre care patru sunt in stare grava, de o explozie produsa la un carnaval din Paris la care luau parte aproximativ 1.000 de copii.

În premieră pentru un şofer, Marian Paşnicu este acuzat de omor calificat, nu de ucidere din culpă. În istoria Iaşului nu a mai existat nicio speţă juridică de acest fel la un accident rutier.

Published in Stiri

Sâmbătă, 1 aprilie 2017 peste 70 de voluntari ai companiei Antibiotice au dăruit o sursă de sănătate elevilor din mediu rural, în cadrul proiectului „Livada de la scoală”, plantând 300 de pomi fructiferi la şcolile din localităţile Voroveşti, Proselnici şi la Liceul Tehnologic Agricol „Mihail Kogălniceanu” din Miroslava. În cadrul acestui proiect angajaţii companiei Antibiotice şi-au propus să planteze în doua etape, 400 de pomi fructiferi la şcolile din localităţile limitrofe: Miroslava, Proselnici, Voroveşti şi Valea Lupului, (meri, pruni, vişini, cireşi).

Published in Stiri

Un incendiu puternic a cuprins, sâmbătă, 20 hectare de vegetație din localitatea Brodina, dar și zece de pădure. Exista pericolul de propagare la fondul forestier din apropiere.

Published in Suceava

Protejaţi-vă bunurile personale atunci când vă recreaţi!

Published in Stiri

Legenda din MotoGP Valentino Rossi, 38 de ani, a făcut o nouă cucerire. "Doctorul" era singur din vara anului trecut, când s-a despărțit de frumoasa Linda Morselli. 

Published in Sport

Bugetul județului Iași pe anul în curs a fost votat, astăzi, de consilierii PSD, ALDE și PMP. Consilierii liberali s-au abținut de la vot.

Published in Politic

1 aprilie este o zi dedicată, prin excelență, glumelor, șotiilor și farselor, fiind cunoscută, în lumea întreagă, ca Ziua păcălelilor. I se mai spune și Ziua păcălitului sau Ziua nebunilor.

Published in Showbiz

O reţea de proxeneţi români, prezentată ca 'deosebit de violentă', a fost destructurată în sudul Franţei în această săptămână, a transmis vineri postul Europe 1, citând o sursă din cadrul poliţiei franceze. 

Page 1 of 3