Items filtered by date: Wednesday, 08 March 2017

Items filtered by date: Wednesday, 08 March 2017
Wednesday, 08 March 2017 20:00

Investim în Iaşi - SPORTUL PENTRU TOȚI

Cristian Mihail RUS - lector FEFS;

Alexandru CIȘMAN - consilier Direcția pentru Sport și Tineret

Published in Investim în Iaşi
Wednesday, 08 March 2017 19:10

FEMEI DE SUCCES ÎN AFACERI

Mirabela MIRON - președinte Grup firme Avisso

Published in Dezbaterea zilei
Wednesday, 08 March 2017 18:35

Interesati de Iasi

Sunt interesati sa investeasca in Iasi. Tot mai multe companii isi trimit reprezentanti la Iasi pentru a afla despre oportunitatile de afaceri, forta de munca existenta, nivelul de salarizare dar si impozitele ce trebuie platite. Reprezentantii Camerei de Comert si Industrie spun ca cele mai multe companii sunt din domeniul IT si al prestarilor de servicii.

Published in ȘTIRI VIDEO

Spitalul de Recuperare este pe ultima suta de metri cu renovarile sectiei de sterilizare. Modernizarea era absolut necesara, iar noile aparaturi ii avantajeaza atat pe pacienti, cat si pe angajati. Daca ne gandim la cum era amenajata inainte, acum sectia de sterilizare a spitaluli este de nerecunoscut. Unitatea se bucura de aparatura de ultima generatie si o organizare foarte buna, care aduce personalul cat mai putin in contact cu instrumentele sterilizate.

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 08 March 2017 18:32

Curatenie in piete

Se face curatenie in pietele agroalimentare din oras. Societatea EcoPiata anunta ca in urmatoarele zile se vor face lucrari de curatenie in pietele din oras. Este si motivul pentru care unele piete vor fi inchise.

Published in ȘTIRI VIDEO

Planuri mari pentru 2017 a Spitalulului de Recuperare din Iasi. Conducerea unitatii este hotarata sa duca pana la capat planul de schimbare la fata a spitalului. Modernizarile constau atat in refacerea fatadei cladirii, cat si in eficientizarea energetica. Reprezentantii spitalului sustin ca acestea nu sunt singurele obiective pentru anul acesta.

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 08 March 2017 18:29

Alaturi de cei necajiti

Alaturi de cei cu sindrom Down. Fundatia "Star of Hope" organizeaza la finele acestei luni "Balul Primaverii". Fondurile ce se vor strange vor fi alocate pentru sustinerea serviciilor de recuperare a celor cu Sindrom Down. Partener in aceasta actiune va fi si Camera de Comert si Industrie Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Florile au fost cuvantul de ordine pe 8 Martie, cand intreaga lume sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii. Institutiile publice din Iasi s-au mobilizat inca de la primele ore ale diminetii si au ales sa le faca o surpriza femeilor, oferindu-le flori in dar.

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 08 March 2017 18:27

Flori din partea Politehnicii Iasi

De la prima ora a diminetii, fotbalistii Politehnicii Iasi au ajuns la Aeroportul International din Iasi pentru a imparti flori doamnelor si domnisoarelor care s-au imbarcat in cursa catre Londra.

Published in ȘTIRI VIDEO

Florariile au fost prima oprire a politistilor pe 8 Martie. Comerciantii de flori au fost verificati la sange de oamenii legii. Iar asta pentru ca, in fiecare an, institutiile de control observa cum preturile florilor explodeaza. Pentru ca unii florari sunt suspecti de evaziune fiscala si frauda, in timpul controlului, politistii au verificat documentele si incasarile comerciantilor de flori, pentru a vedea daca acestea corespund cu cele din acte.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3