Items filtered by date: Tuesday, 07 March 2017

Items filtered by date: Tuesday, 07 March 2017
Tuesday, 07 March 2017 19:10

SMID SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII

Alin AIVĂNOAEI - consilier județean PMP

Published in Dezbaterea zilei
Tuesday, 07 March 2017 19:00

Inca un clinci in CJ

Se cearta ori de cate ori se vad. Doi consilieri judeteni si-au facut un obicei ca la fiecare sedinta, fie ordinara fie extraordinara, sa se certe. Acelasi lucru l-au facut si la ultima sedinta de Consiliu Judetean.

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 07 March 2017 18:59

Avem doi vicepresedinti la CJ

S-a intregit echipa la Consiliul Judetean. Dupa alegerile parlamentare din decembrie anul trecut, judetul Iasi a ramas cu un singur vicepresedinte. Si asta dupa ce Victorel Lupu a castigat un mandat de senator. Social-democratul Romeo Olteanu a fost ales sa faca echipa cu celalalt vicepresedinte, Victor Chirila.

Published in ȘTIRI VIDEO

O platforma antigrindina va fi infiintata in judet. Noul centru va avea un birou unic de informare care va avea acoperire nationala si va tine legatura cu autoritatile din domeniul aeronautic.

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 07 March 2017 18:55

Recunostinta pentru campion

Cel mai cunoscut consilier judetean roman, din lume, a primit diploma de excelenta din partrea Consiliului Judetean. Luptatorul Catalin Morosan a fost premiat de conducerea judetului, dupa ultima sa victorie, cea din Statele Unite ale Americii.

Published in ȘTIRI VIDEO

dr. Ionuț NISTOR - Șef lucrări, medic specialist nefrologie

Published in EU SĂNĂTOS

Au nevoie de un medicament, dar sunt opriti de birocratia complicata pentru achizitii publice. Pentru fiecare pastila sau medicament de care au nevoie pacientii, trebuie urmata o procedura complicata si uneori de lunga durata. Spitalele se confrunta cu lipsa unor medicamente pe care nu le pot achizitiona rapid din cauza birocratiei. Mai mult de atat, furnizorii de medicamente care castiga licitatiile practica preturi mai mari decat cele de pe piata libera, adica din farmacii.

Published in ȘTIRI VIDEO

A murit din cauza unei confuzii. O femeie de 54 de ani din Vaslui a fost adusa de urgenta la Iasi dupa ce a baut din sticla cu lichid de parpriz. Se pare ca aceasta a confundat-o cu sticla de alcool, iar greseala i-a fost fatala. Desi a fost transferata de urgenta la Spitalul "Parhon" pentru tartament, femeia si-a pierdut viata in aceasta dimineata.

Published in ȘTIRI VIDEO

Planuri au destule, doar banii pentru ele lipsesc. La ultima sedinta a Consiliului Local au fost aprobate o serie de proiecte referitoare la renovarea si achizitionarea de aparatura noua la Spitalul Clinic "Parhon" din Iasi. Desi toate proiectele ar fi utile in primul rand pacientilor, mai ales ca numarul lor a crescut in ultimii ani, mai lipsesc doar banii pentru ele. Acestia ar trebui sa vina de la Ministerul Dezvoltarii.

Published in ȘTIRI VIDEO

In aceasta perioada in Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi se desfasoara diverse actiuni atat pe linie didactica cat si participarea la diverse concursuri si olimpiade studentesti.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3