Items filtered by date: Friday, 03 March 2017

Items filtered by date: Friday, 03 March 2017
Friday, 03 March 2017 21:30

Politica la Iași - FEBRUARIE FIERBINTE

lect. dr. Diana MĂRGĂRIT;

conf. dr. Marius BĂLAN

Published in Politica la Iaşi
Friday, 03 March 2017 19:10

DE CE TERMO SERVICE?

Ciprian CHIRIȚA - director SC Termo Service

Published in Dezbaterea zilei

O tanara de 21 de ani dintr-o locaitate limitrofa Iasului a reusit sa socheze intreaga comunitate. Aceasta a suferit in urma cu doua nopti un avort spontan, dupa ce timp de 10 saptamani a tinut sarcina ascunsa. La fata locului a fost chemat un echipaj al ambulantei. Tanara ieseanca mai are un copil de doar trei ani.

Published in ȘTIRI VIDEO
Friday, 03 March 2017 18:10

Inchisoare pentru extremisti

Sanctiuni dure pentru cei care aduc atingere integritatii statilui roman. Deputatul iesean Tudor Ciuhodaru vrea condamnarea la inchisoare a cel care participa la manifestari extremiste sau separatiste. Parlamentarul iesean spune ca proiectul, initiat inca din mandatul trecut, nu vizeaza sub nicio forma manifestarile pasnice, cum sunt cele din fata Guvernului.

Published in ȘTIRI VIDEO

Se cauta angajati. Zeci de firme din judet ofera in aceasta perioada celor aflati in cautarea unui serviciu peste 700 de locuri de munca. Majoritatea acestora sunt in domeniul serviciilor, fie ca sunt in hoteluri, restaurante, asigurari, transporturi sau comert ori constructii. La mare cautare sunt si consilierii juridici sau asistent managerii. Cei interesati pot accesa baza de date a Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Moldova, singura regiune a Romaniei in care natalitatea este in crestere. Conform datelor Institutului National de Statistica, in 2016 sa inregistrat cel mai mic numar de nasteri de dupa 1990. Cu toate acestea, la Maternitatea "Cuza Voda" din Iasi numarul de nasteri este in crestere. Anul trecut s-au inregistrat peste 6300 de nasteri.

Published in ȘTIRI VIDEO
Friday, 03 March 2017 18:07

Programul continua

Creste numarul celor infestati cu HIV. Anul trecut s-au inregistrat mai multe noi cazuri de pacienti infectati cu HIV, decat in 2015. Programul HIV- SIDA care se desfasoara la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi a inregistrat anul trecut 91 de noi pacienti cu aceasta afectiune, cu aproximativ 20 mai multi decat in 2015. In intreaga Moldova sunt aproximativ 1.500 de cazuri, dintre care apropae 300 sunt din judetu Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza din Iasi" din Iasi organizeaza, in perioada 23 - 26 martie 2017, „Zilele Portilor Deschise". Evenimentul este dedicat elevilor din clasele IX-XII, cu scopul de a se familiariza cu universitatea si activitatile acesteia. In cele patru zile, tinerii pot participa la vizite in laboratoare, cursuri deschise din toate domeniile, jocuri sportive, tururi ghidate si prezentarea ofertei academice. Participarea la toate activitatile este gratuita. inscrierile au fost deschise incepand de luni, 27 februarie.

Published in ȘTIRI VIDEO

Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" se afla in fruntea unui clasament privind vizibilitatea internationala. Institutia de invatamant superior din Iasi este cel mai bine clasata in ceea ce priveste vizibilitatea si evaluarea universitara, potrivit clasamentului international „SCImago". Acest lucru face ca institutia d einvatamant sa acceseze mult mai usor proiecte internationale.

Published in ȘTIRI VIDEO
Friday, 03 March 2017 18:04

STOP contrabandei cu tigari

Lovitura grea promita de contrabandistii de tigari. Autoritatile din Romania si Republica Moldova au reusit o captura de peste 3.000 de pachete de tigari. Marfa, evaluata la aproape 35.000 de lei a fost confiscata iar contrabandistii s-au ales cu dosare penale si risca sa-si petreaca urmatorii ani dupa gratii.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 5