Items filtered by date: Monday, 20 March 2017

 

Items filtered by date: Monday, 20 March 2017

Mănăstirile din Moldova sunt renumite pentru frumuseţea şi unicitatea lor atât în ţara cât şi în străinătate aşa că am pregătit un top al celor mai cunoscute mănăstiri din Moldova pe care trebuie să le vezi în concediile tale.

Published in Life Style

La scurt timp după ce „The Motans” și-a bucurat fanii cu noua piesă „Fifty Fifty”, acesta a lansat astăzi și clipul piesei „Tu”. Acesta este al treilea videoclip al tânărului după debutul cu „Versus” și „Weekend” cu Delia.

Published in Showbiz

Un cetățean al municipiului Pașcani, prezent la dezbaterea pe marginea proiectului de buget pentru 2017, a venit cu o solicitare care a stârnit amuzamentul asistenței. El i-a solicitat primarului să amenajeze o zonă unde pășcănenii pot merge să facă grătar.

Published in Stiri

Robert AMUNTENCEI - avocat

Published in Fapte și Drepturi

Ţigarete de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră. Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au depistat şase persoane care au încercat să introducă ilegal în România ţigarete de proveniență Republica Moldova și Duty Free.

Published in Stiri

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră un bărbat cu cetățenie româno-moldoveană, care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, căutat de autorităţile din Spania, în vederea confiscării.

Published in Vaslui

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat doi bărbaţi, asupra cărora au descoperit unelte pentru pescuit interzise de lege.

Published in Botoşani
Monday, 20 March 2017 19:14

Desert cu gandaci

Ce au in comun gandacii si pateurile cu branza? Ei, bine, va spunem noi! Unui iesean nu-i venea sa credea ochilor cand a vazut cum un gandac de bucatarie se plimba in voie printre produse de patiserie din hypermarket-ul Auchan. Fotografiile surprinse de barbat au fost postate pe o retea de socializare, iar reactiile nu au intarziat sa apara. Mii de ieseni s-au aratat cel putin indignati.

 

In urma cu putin timp, reprezentantii Auchan Romania ne-au transmis punct de vedere pe care il asteptam. Potrivit acestora, toate produsele de patiserie au fost retrase de la raft, iar zona a fost supusa unor masuri de curatenie si igienizare. Cei de la Auchan sustin ca niciun reprezentant al magazinului nu a vazut gandacul printre produse. Mai mult, acestia spun nu au fost informati de client in mod direct, ci au aflat despre problema din postarile de pe internet. Reprezentantii Auchan au adaugat ca va fi facut o noua runda de dezinsectie, pentru a preveni orice alt incident.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sperante pentru bolnavii de cancer! Afectiunile oncologice pot fi acum depistate mai usor, iar unele dintre ele pot fi chiar tratate, daca sunt descoperite la timp. Totul este posibil cu ajutorul noii aparaturi pe care a cumparat-o Institutul Regional de Oncologie. Aflat in Laboratorul de Medicina Nucleara a spitalului, aparatul de ultima generatie a inceput sa ofere raspunsuri despre afectiuni ale pacientilor. Noua aparatura, in valoare de 22.000 de lei, ii scuteste pe bolnavi de drumurile facute la alte spitale pentru a obtine analizele necesare.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 5