Items filtered by date: Thursday, 02 March 2017

 

 

Items filtered by date: Thursday, 02 March 2017

prof. Liliana ROMANIUC - director Seven Hills

Published in Puls Economic
Thursday, 02 March 2017 19:10

ÎNFRUMUSEȚAREA DE PRIMĂVARĂ

Laurențiu IVAN - director SC Servicii Publice Iași

Published in Dezbaterea zilei

Probleme la cel mai mare proiect de dezvoltare a infrastructurii din judetul Iasi. Reprezentantii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord - Est sunt nemultumiti de modul in care a fost intocmit dosarul pentru finantarea drumului judetean Iasi - Suceava. Este si motivul pentru care reprezentantii agentiei au cerut documente suplimentare. Consilierii judeteni din opozitie spun ca pierderea finantarii ar fi un dezastru pentru proiectul de dezvoltare a acestei regiuni.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 02 March 2017 18:21

Au uniforme

Au venit uniformele pentu angajatii societatii de transport public. Cei 600 de vatmani si soferi de autobuz vor fi obligati sa poarte uniformele comandate de conducerea societatii. Angajatii Companiei de Transport Public au primit haine atat pentru iarna cat si pentru vara.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 02 March 2017 18:15

IAȘUL TE VEDE - DOAR O STARE...

Amir ARAFAT - cântăreț;

Mihai POPISTAȘU - cântăreț;

Marius MANOLE - actor;

Medeea MARINESCU -actriță

Published in IAȘUL TE VEDE

Acces mai facil si rapid la medicamente. Daca pana acum asiguratii erau nevoiti sa intocmeasca dosare, sa bata pe la mai multe usi si sa astepte aprobari de la unele comisii ale Casei de Asigurari de Sanatate pentru a pute beneficia de anumite medicamente, acum procedura s-a simplificat. Incepand cu luna martie, toti asiguratii pot intra in posesia  medicamentelor gratuite si compensate doar pe baza prescriptiei medicului specialist.

Published in ȘTIRI VIDEO

Problema pacientilor neasigurati lasa urme adanci. Bugetul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi este afectat de tratamentul pacientilor neasigurati. Desi acestia trebuie tratati, Casa de Asigurari de Sanatate nu deconteaza serviciile medicale oferite acestor pacienti, fapt ce lasa urme adanci in bugetul spitalului. In plus, si adresabilitatea este mare, fiind lunar depasit numarul pacientilor care a fost contractat cu Casa de Asigurari.

Published in ȘTIRI VIDEO

Spitalul de Boli Infectioase vrea sa continue cu renovarile. Pavilionul administrativ al spitalului ar putea sa intre in renovari anul acesta, iar curtea spitalului ar trebui reasfaltata. Planurile pentru anul acesta ar putea fi indeplinite prin spirjin financiar din partea Consiliului Judetean, dar si prin fondurile proprii ale spitalului.

Published in ȘTIRI VIDEO

A ignorat legislatia si s-a ales cu dosar penal. Politistii din cadrul Serviciului Rutier Iasi au oprit pentru control un barbat de 34 de ani. In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca barbatul avea dreptul de a conduce suspendat, pana la jumatatea lunii martie.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 02 March 2017 18:06

Blindat cu tigari

Risca dosar penal pentru contrabanda cu tigari. Si asta dupa ce un barbat de cetatenie romana a fost prins la granita cand incerca sa introduca in tara peste 5.000 de tigari de contrabanda.

Published in ȘTIRI VIDEO