Items filtered by date: Sunday, 19 March 2017

Items filtered by date: Sunday, 19 March 2017

Un adevărat carambol a avut loc, duminică seară, la Dumbrăveni. Un șofer a intrat cu mașina în nu mai puțin de cinci mașini parcate. Atât autoturismele parcate, cât și cea pe care o conducea șoferul, au fost avariate. Din fericire, nu au fost victime.

Published in Suceava
Sunday, 19 March 2017 21:57

Congresul ALDE va avea loc la 21 aprilie

ALDE se pregătește de congres. Cel mai probabil acesta va avea loc undeva luna viitoare. Surse din interiorul partidului afirmă că unicul candidat la funcția de președinte va fi Călin Popescu-Tăriceanu, în timp ce Daniel Constantin va primi o funcție din planul doi.

Published in Politic

De când au aflat că Guvernul nu le va mări salariile, poliţiştii doljeni îi sancţionează pe şoferii imprudenţi doar cu avertismente, nu şi cu amenzi. Liderii de sindicat spun că poliţiştii aduc lunar la buget peste 20 de milioane de euro numai din amenzi şi le reproşează autorităţilor că nu folosesc o parte din aceşti bani ca să le dea poliţiştilor salarii decente.

Published in Stiri

 Un pieton a fost luat pe capotă de o mașină, în Nicolina. Accidentul a avut loc în jurul orei 18.

Published in Stiri

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat 4 persoane care conduceau cu viteze de 185 km/h, 187 km/h, 210 km/h și 187 km/h, pe autostrăzile A1 și A3. Cele 4 persoane au fost sancţionate contravenţional, totodată, fiindu-le reţinute permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Published in Stiri

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a supus dezbaterii publice un proiect de lege care vizează asigurarea premiselor necesare punerii în circulație a unui nou document de identificare.

Published in Sănătate

Un bărbat s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident rutier, în urma căruia a ajuns la spital. Petrică P., de 59 de ani, din localitatea Păltiniş se îndrepta cu maşina dinspre localitatea de domiciliu spre Darabani, județul Botoșani.

Published in Botoşani

Un bărbat a ajuns să fie sancţionat, după ce câinii săi i-au atacat pe poliţiştii de frontieră ce patrulau pe fâşia de la graniţa cu Republica Moldova. Constantin G., din localitatea Santa Mare, a primit o amendă de 200 de lei de la polişti, pentru că doi câini au atacat patrula Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Published in Botoşani

La 19 ani, uimea Statele Unite ale Americii cu invenţia lui, iar acum vrea să se ia la trântă cu Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook.

Published in Showbiz

Doi alpinişti din Craiova au pornit, sâmbătă seară, pe un traseu de căţărare în Munţii Retezat, dar nu au mai revenit la cabană, iar salvamontiştii plecaţi în căutarea lor s-au întors din drum din cauza vremii nefavorabile.

Published in Stiri
Page 1 of 3