Items filtered by date: Saturday, 18 March 2017

Items filtered by date: Saturday, 18 March 2017

O acumulare de gaze de la o butelie a provocat o explozie de proporţii la etajul IV al blocului G5 din cartierul Micro 19. Ca urmare a deflagraţiei, o fetiţă de 1 an şi 5 luni şi-a piedut viaţa. Medici au resuscitat-o o oră, însă nu au reuşit să o salveze. Doi bărbaţi au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, unul cu arsuri grave, iar celălalt cu traumatisme multiple.

Published in Stiri

O clipă de neatenţie şi două vieţi au fost secerate, sâmbătă după amiază, iar pentru salvarea celei de a treia medicii fac eforturi pentru a o salva. Două ambulanţe şi un echipaj SMURD au intervenit la locul accidentului deoarece se anunţaseră că sunt trei victime. Din păcate, pentru două dintre ele era deja prea târziu.

Published in Stiri

Bărbatul a fost găsit într-un apartament din Oradea. Mascaţii au intrat în forţă peste el, iar el a încercat să scape.  El este în spital acum. Pe numele lui Adrian Hladii judecătorii Tribunalului Bihor au emis un mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire internațională.

Published in Stiri

Echipa comună de control din Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni a descoperit aproximativ 9.000 ţigarete, ascunse în rezervorul unui autoturism, pe care un tânăr din Republica Moldova a încercat să le introducă ilegal pe piața neagră din România.

Published in Stiri

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetățean din Republica Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare în vederea predării sau extrădării, emisă de autorităţile din Germania.

Published in Vaslui

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat sambata ca se asteapta ca Parlamentul sa aprobe reintroducerea pedepsei cu moartea dupa referendumul din 16 aprilie privind extinderea prerogativelor prezidentiale.

Published in Stiri

Nu e de glumit cu jocul care a ucis peste 100 de adolescenţi ruşi. A simţit-o pe propria piele, o fată de 13 ani din Timişoara. A ajuns din curiozitate pe site. Dar oricât a încercat, n-a reuşit să scape de cei care fac bani de pe urma tinerilor naivi, care le cad în plasă. Numele din acest material nu sunt cele reale. Dar drama prin care au trecut fata şi părinţii ei este cât se poate de reală. Un reportaj, în exclusivitate, realizat de Alexandra Marian şi Dan Petcu, de la Digi24 Timişoara.

Published in Stiri

Un bărbat a murit, sâmbătă, după ce s-a răsturnat cu tractorul în satul Coverca, comuna Panaci, județul Suceava. Bărbatul de 60 de ani lucra cu tractorul la pădure, dar la un moment dat s-a răsturnat cu autovehicolul.

Published in Suceava

Prezent la Iași, la ședința filialei locale PNL, liberalul Ludovic Orban a declarat că Guvernul Grindeanu a jignit „Iașul, capitala Moldovei” prin faptul că a stabilit ședința comună de Guvern a României și Republicii Moldova la Piatra Neamț. Municipiul Piatra Neamţ va găzdui, pe 23 martie, o şedinţă comună a guvernelor din România şi Republica Moldova.

Published in Stiri

Meteorologii au emis o atenționare COD GALBEN ce vizează intensificări ale vântului, precipitații însemnate cantitativ și ninsori viscolite în zona montană înaltă. Sunt afectate zonele de munte ale județelor Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea.

Published in Stiri
Page 1 of 3