Items filtered by date: Friday, 17 March 2017

Items filtered by date: Friday, 17 March 2017

Deşi pentru mulţi Yuri ar părea un hipster care aparent a luat o decizie nebunească de a locui în pădure, şi chiar mai mult, spre stupefacţia multora într-un fel de adăpost subteran pe care şi l-a creat singur, poate că ar fi mai bine să ne gândim de două ori înainte de a judeca acţiunile lui.

Published in Life Style

Povestea celor doi câini din Ucraina a impresionat întreg mediul on-line prin devotamentul şi prietenia de care au dat dovadă.

Published in Stiri

Când auzim cuvântul bere ne gândim la băutura cu spumă pe care o turnăm în pahare la o petrecere cu prietenii sau nu numai.

Published in Life Style

O femeie a intrat vineri seara în poarta Guvernului, cu mașina, trecând printre cei 40 de protestatari strânși în Piața Victoriei.

Doi români au fost condamnați la câte 20 de ani de închisoare, iar alți doi la 6, respectiv 4 ani, după uciderea unui primar francez. 

O stradă din suburbia orașului Chișinău arată ca după o catastrofă. Asta demonstrează pozele postate pe internet de către locuitorii orașului. O mașină a fost înghițită la propriu de noroiul depus.

Published in Stiri

Un accident rutier grav s-a petrecut vineri după-amiaza, în jurul orei 12.45, pe Autostrada Orăştie-Sibiu, în apropierea oraşului Sebeş. Două persoane şi-a pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR. Traficul a fost oprit, pe sensul de mers spre Sibiu şi deviat, aproximativ o oră.

Published in Stiri

Patru tineri din judeţul Iaşi au fost reţinuţi, marţi, de către poliţişti pentru tâlhărie calificată în cazul stareţului de la mănăstirea de la ”Movila lui Burcel”, din judeţul Vaslui, agresat şi jefuit în timp ce dormea în chilia sa. Suspecţii au reuşit să ia doar monedele din cutia milei şi cheile de la două maşini şi de la biserica mănăstirii.

Published in Vaslui

Maricel POPA - președinte CJ Iași

Published in Politica la Iaşi

Un agent de la rutiera din Negrești Vaslui comite un abuz în serviciu! Accelerează în momentul în care este depășit regulamentar, ca sa îl forțeze pe șoferul care a filmat sa intre cu 100km/h în localitate, pentru a-i retine permisul! Văzând ca nu a reușit îl oprește din mers sa-i caute nod în papura, potrivit Info Trafic Live.

Published in Vaslui
Page 1 of 5